gezentianne acelyaakba özel muayene doktorum 65 bin dedi yılbaşından sonra zamlanacakmış. Acıbademde de doğum paketi bir o kadar vardır doktorn anlaşmalı 5 hastanesi var ona göre seçiyorm
seddyseddy acelyaakba Zonguldak’ta 18 bin mesai saatleri içinde, dışında 6 bin civarı ekleniyor üstüne dediler butik küçük bir özel hastane
happyprincess_06 acelyaakba eylül ayında ankarada doğum paketi almıştım 65di suan güncel değişti mi bilemiyorum
1kopek1bebek M-Urass_Mom ne diyosunuz ya inanmıyorum bende bahçeşehir live gidiyorum cuma günü fiyat sorayım 😵💫
acelyaakba M-Urass_Mom teşekkür ederim baya pahalıymış İstanbul tarafları ben kocaelideyim merkez prime da düşünüyorum orası ne kadar ister acaba
Ayse_2807 acelyaakba merkez prime yanlış hatırlamıyorsam 28 bin Aralık sonu doğumum var özel doktora gidiyorum doğum orada olucak 28 bin ucreti
-Papatya33 acelyaakba kocam bu fiyatları görse ikinci çocuk fikrinden vazgeçer. Devlet hastanesi var neyseki
gezentianne acelyaakba Her bütçeye göre vardır ya özel hastane diyince de sokak arasında bile özel hastane var artık :)