Sema93_ Merhaba hangi bezi tercih ettiniz prima pahalı geliyor ama en iyisi oymuş sizce hangisiyle başlamalıyım kararsız kaldım. Yorumlarınızı bekliyorum
seyma0661 Sema93_ aslında ilk etapta karışık 2 marka almayı düşünüyorum. İyi indirim olursa 70li prima ve sleepy yada molfix
Gizem1992 Sema93_ ilk oğluma prima almştm okdr çok taşırdı ki her çiş yaptığında üstünü komple değiştirmek zorunda kaldım sonra molfiks aldm çok memnun kaldım şimdi ikinciye hamileyim direk molfiks aldm
Gzdsrm Valla canim oglumda primayla baslamistik sonra fiyatlar malum molfix pure&soft serisi onu denedim ve bayildim bezi birakana kadar kullandik ve hic pisman olmadim simdi 2. Ye hamileyim bu sefer direk molfixle baslarim hic dusunme derim
Semanurr0 Sema93_ Doğduğundan beri Molfix kullanıyorum arada baby turco sleepy vs markaları mecburi kullanmak zorunda kaldığım zamanlar oldu ama asla memnun kalmadım Molfix en iyisi bana göre aşırı memnunum Prima hiç kullanmadım boykot ürün olduğu için de tercih etmedim Molfix öneririm 😊
basakc36 Sema93_ Ss 21 gün oldu molfix kullanıyorum çok memnunum. Sleepy de var ama pek beğenemedim onu
bahardaa Sema93_ durumun varsa prima en iyisi diye duydum bende molfix kullandım daha ekonomik gayet güzel kalıbı büyük pişik yapmadı taşırmadı biraz da senin deneyip görmen gerek