Yogurtlupilav Kızlar 6 yılda pek çok ürünün “iyi” olarak adledilen markaları değişmiş 😄 Çatlak kreminde Lierac kullanıyordum o yıllarda, gerçektende hiç çatlağım olmamıştı, acaba hala kullanılıyor mu? İyi başka markalar çıktı mı bu süreçte?
Pera-k Yogurtlupilav kullanıp memnun olan duydum kullandım yine çatladım diyen de ben bio oil bebek yağı nivea q10 mavi kremini kullanıyorum şimdide niveanın çatlak yağı var onu aldım onu kullanıyorum . Elime hangisi gelirse onu sürüyorum valla :) 33 haftayım çatlamadı hiç bir yerim 15 kilo aldım nereme aldım onuda anlamadım karnım normal hamilelere göre çok küçük hala belki ondandır. Yapısal olabileceğini düşünüyorum bir de hamile kalmadan öncede ben hep tüm vücudumu nemlendirirdim cildiminde esnek olduğunu düşünüyorum. Annem ve ablamda çatlak var doğumdan bakalım ilerleyen zamanlarda ben nasıl olacağım merakla bekliyorum bende
Merve-metin Yogurtlupilav ben şuan Lierac kullanıyorum çatlamadım 6 aylık hamileyim sadece kalçalarıma sürmemiştim kalçalarım çatladı şimdi kalçalarıma da sürüyorum daha çok çatlamasını önlemek için
Yogurtlupilav Pera-k düzenli özellikle 33 ten sonra kullanırsanız çatlamazsınız bencede, bir de doğumdan sonrada bir süre sürmek gerekiyordu hatırladığım kadarıyla..
Yogurtlupilav Merve-metin bazı markaların shower oilleri vardı, banyoda yıkanıp çıkıyorsun çokta temiz oluyordu. Özellikle kalçalar için baya iyi oluyordu, aklınızda bulunsun..