Sevgili anneler merhaba. Cuma günü sabah doğum yaptım 37 haftalık. Oğlum boynuna kordon üç kez dolanmış şekilde doğdu. Doğana kadar bu durum anlaşılmadı. Doğunca ağlamadı. Emmedi de emme refleksi yoktu ve ağzından sürekli köpük geliyordu. Hemşireler solunum sıkıntısı yasadiigni cigerlerinde ki suyu bosaltamadiginu söylediler. Biraz yanımda müdahale edip yoğun bakıma aldılar. Dun ben taburcu oldum o hala yogunbakimda. Dün hemşire iyiye gittiğini söyledi. Ağlamaya başlamış. Damardan besleniyordu yavaş yavaş ağızdan besliyoruz dedi. Fakat ne zaman çıkar diye sorduğumda tahminde bile bulunmuyorlar. Aynı ya da benzer durum yaşayan anne arkadaşlarım var ise biraz motiveye ihtiyacım var. Stres yapmak istemiyorum ama pek de elimde olmuyor. Sütüm hiç emmedigi için çok az geliyor sagiyorum ama damla damla. Yine de gönderiyorum bir damlası bile şifadır diye. Emzirme çayı hurma incir kuruyemiş meyve aklınıza gelen çoğu şeyi yiyorum bol su içip uyumaya çalışıyorum. Başka neler yapabilirim bu konuda. Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ederim ♥️