ceren-123 tugce1122 bio oil kullanıyorum ek olarak badem yağı da sürmeye başladım çatlamadım henüz 7.ayıma girdim ama ben çok kilo da almadım ondan da olabilir
Merve-metin tugce1122 Lierac kullanıyorum 6 aylık hamileyim kalçalarıma sürmemiştim sadece kalçalarım çatladı onun harici sürdüğüm bölgelerde çatlama olmadı ve ben 8.5-9 kg takın kilo aldım
ttazeannee tugce1122 günde 4kilo su içtim hamileliğim başından doğuma gidene kadar krem yağ ne varsa en pahalısından ucuzuna hepsini sürdüm yine de çatladım. Çatlak genetik bir durum maalesef. 35 E kadar hiç çatlağım yoktu bir anda oldu 😅
tugce1122 Merve-metin 17+3teyim bir şey kullanmadım çatlağımda yok ama sanırım artık ben de başlamalıyım
tugce1122 Doktorların önerdiği bildiğiniz bir ürün var mı yoksa piyasadaki ürünlerden mi seçip aldınız kızlar
Hilalonvermez Bio oilin sarısını kullanıyorum hamile kaldığımı öğrendiğimden beri. 32 haftalık gebeyim son 1 aydır hem sabah hem akşam sürüyorum kalçalarımın altı biraz çatladı ama göbeğimde çatlama olmadı.