Mrveek60 6 haftalik hamis anneler akintiniz ne zaman basladi ve ne zaman kadar surdu yada olmayanda var mi
Solmazaltinisik Mrveek60 zaman zaman oluyor canım benim bi kaç gün yoğun oldu doktor fitil verdi ilk üç ay da kullanılmaz yazıyordu bende kullanmadım daha da olmadı hamilelik ilaçsız sıkıntılarımızın kendimden geçmesini beklediğimiz tek dönemdir ve bir çok sıkıntımız olmasına rağmen geçiyor çok şükür
peloo Mrveek60 benim hamilelikten öncede oluodu, hamileliğim boyuncada devam etti 30+6 haftalık olduk bazen yeşilimsi, bazen sarımsı, bazen su gb alıştım artk 🤷🏼♀️
Vurgen97 Mrveek60 Merhaba canım benim en başından beri akıntım var şu an 26+3 haftalığım azalma yok sanırım doğuma kadar devam edicek ☺️
UykusuzAnne Mrveek60 Daha hamile olduğumu bilmiyoken akıntılar başladı şuanda 29.haftadayım ve hala devam ediyor bıktım sürekli çamaşır değiştirmekten zar zor genital bölgeyi yıkayıp durmaktan. Günlük pedler sürekli kullanımda mantar yapıyor tavsiye etmem mecburen yıkayıp pamuklu çamaşır değiştirme yöntemi ile uğraşıyorsun.
Kumru82 Bende 6+1 oldum çok şükür Hamileliğimi öğrendiğimden beri sari bi akıntı mevcuttu 5+4 kahve lekelenmelerm oldu acil dr gittim progestan basladık vajinal suan sari akıntı hafif tekrar var ama kahve leke yok inşallah bidaha olmaz insan cok korkup panik yapıyor cünkü
GizemBulut Kumru82 ayni durumu ben de yasadim cok sukur yeni kestik progestani lekelenme kirmizi olmadigi surece ciddi bir durum yoktur diyor doktorum ayni zamanda saglik sektorundeyim verilen ilaci lutfen duzenli kullanin sabah aksam progestan kullandim ve ayni saatlerde ..
Kumru82 GizemBulut Evet canım aynı saatte uyguluyorum bana günde 1 kez kullan dedi.ama cok zormus diken üstündeyim Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
peloo Mrveek60 benimki diilmiş çnk herhangi koku, kaşıntı, yanma yok enfeksiyonda yok 🤷🏼♀️ doktorum normal dedi o yüzden
Mimnak Mrveek60 7,8 lerde başladı 14. Haftadayım hala var ama progestan kullanıyorum ondanda olabilir