2.bebeğimin de hikayesini anlatmayı allah bana nasip etti kızlar öncelikle bütün hamişlerime güzel bir doğum diliyorum 🙏🏼
31ekim sabahı çok yorgun uyandım gün içinde hep uyumak istedim akşam 6gibi ufak kasılmalarım olmaya başladı tam 7:40 da eşime ansızın bu gece gelebilir yazmışım :) hemen işten çıkıp geldi ama o gelene kadar sancılarım çok artmaya başladı düzene girmeye başladı 10 dakikadan artık 5e indi eşime ben hazırlanıyorum markete gidelim dedim 1buçuk yaşında oğlum var önce onu markete götürüp birşeyler aldım baktım sancılar artıyor e bebek bize yakındı dedim hemen e bebeğe sür burda saat 9 olmuştu eksiklerim vardı çantam da tam 39. haftadaydım eksiklerimi aldım oğlumu mutlu ettim eve gittik ama hala şiddetli devam ediyordu dayandım oğlumu uyuttu eşim ben de o sıra aldıklarımı hemen makineye attım yıkadım kuruttum oğlum uyuyunca da kalktık çantayı tamamladık dedim ben duş alıcam eşim yardımcı oldu temizlendim abdestimi aldım çıktım annemi aradım hemen gel diye oğlumun yanında durması için o gelene kadar biz evde çok şey yaptık egzersizler yaptık durmadım hiç ben annem gelince hemen çıktık evden hastaneye girdim hemen muayene aldılar 8cm açılmam olmuş o kadar şaşırdım ki mutlu bile oldum hemen doğuma aldılar beni doğumum kolay oldu diyemem 1 buçuk sene önce oğlumu dünyaya getirmiştim o kolay olmuştu korktum herhalde bide 8cm ile aldılar doğuma iri kafası var demelerine rağmen 15 dakika sürmüş doğumum kızım çıkar çıkmaz mosmordan meğerse zorlanmışız çıkarken göğüs kafesi sıkışmış solunumu daralmış hemen yoğun bakımına aldılar ertesi gecesi taburcu oldum şimdi 3saatte bir emzirmeye gidiyorum iyi gidiyor dediler allahım inşallah pazartesi çarşamba arası çıkaracaklar ❤️