feridelevent_08 Kızlar geçen ay tüp bebek transferi oldum sonuç kimyasal.. son regl günüm 4ekim normalde BAT 25 26 27 şeklinde ama hala gelen giden yok test yaptım kör oldum görücem diye
Umutluol feridelevent_08 tüp bebek sonucu negatif ondan sonra siz kendiniz mi denediniz tam anlayamadım
Rabiss006 feridelevent_08 allah Allah yukarıdaki resimde ben goruyormugum çizgi sanki yanlısım mı var . Artık çifti gormek icin gozlerimiz bizle oyun oynuyor sanki
feridelevent_08 Rabiss006 size katılıyorum 😵💫 flaş tutup hafif sağ sol yapınca görünüyor ama kamerada zor gözüküyor onu çekicem diye gözlerim çıktı yerinden
4147 feridelevent_08 umutlandırmak istemem ama benim de böyle flaş ile gözüktüğünde betahcg 20 çıkmıştı. Şimdi 19. Haftadayım ☺️
ipos feridelevent_08 çok geçmiş olsun ilk kez bu kadar kimyasalı olan birini görüyorum. Bir sebebi var mıymış doktorlar bişey dedi mi ? İlk fotoğrafta çok çok silik bi çizgi görüyorum ben
feridelevent_08 Mavikizkaracocuk teşekkür ederim 🌸 düşüncem o yönde ama bakalım nasip olucak mı En son 4 ekimde regl oldum hala bişey yok ya
feridelevent_08 ipos sağolun 🌸 bazılarını genetiği bozuk olabiliyomuş yada katil hücreler gebeliğin ilerlemesini engelliyormuş 50/50 son durum bu doktorun dediği onun dışında hiçbir problemin yok dedi tahlillerimde çok iyi çıkmıştı çonuç gene hüsran yani
feridelevent_08 4147 maşallah 🥰 ben hiç sevinemiyorum ya 9kimyasalım var.. başı var sonu yok inşallah bu defa öyle olmaz 🤲🏻