Ee91 Merhabalar Dün beta değerim 2093 olmasına rağmen ne ultrasonda ne de vajinal muayenede kese görünmedi. Bu değerde olup da kesesi görünmeyen var mıdır:(
Ee91 Vajinal muayenede de görünmez miydi :( doktorum görünmesi gerekirdi ama şimdilik bişey diyemiyorum deyince dış gebelik korkusu başladı :(
Ayse3434ay Benimde gozukmemıstı doktor çok acayıptı yok gıbı saçma sapan konuştu sonra başka doktora gıttım vajınal muayenede elımı belımın altına koydurdu gözüktü
Ee91 Crocus20 inşallah benim de öyle olur 🙏🏻 her şey normalse yarınki değerim 4000 olmuş olacak inşallah görürüz.
Beyzadrs Bence 4-5 gün sonra yine gidin başka bir doktor olabilir işinin ehli. Kardeşimin de bu şekildeydi doktor çok titizlikle aradı çok vakit ayırdı sonunda gördü
Ee91 Beyzadrs yarın sabah tekrar gideceğim ama aynı doktoruma. Yine göremezse dediğiniz gibi başka bir doktora daha giderim
yigitinannesiiiii Ee91 bence çarşamba felan gidin hastaneye bu sefer kese gözükse bebek gözükmedi diye kafanıza takıcaksınkz çarşamba belki bebekle beraber görürsünüz keseyi
Patito__ Bezelye1 hayir daha gecde gorunebilir vajinal bile olsa bu sekilde birsuru insan var bende dahil. Yanlis yonlendirmeyin insanlari sanki hersyi bliorsunuz…
Patito__ Ee91 bnm uc kere de kesem 4000 de gozuktu hatta vajinal görünebildi oyuzden nornaldir iki gun sonra filan tekrr gidin
Bezelye1 Patito__ her şeyi biliyoruz mu dedik ne kendi kendine triplere giriyorsun herkes bildiği şeyi söylüyor illede görünmeli mi dedim ben
Patito__ Bezelye1 gozukmesi gerekirdi demissiniz siz ilk once yazidiginizin ne anlama geldigini ogrenin. İnsanlari yanlis bilgilendirmek gunahtir umutsuzluga kaptirrsin ve gider kurtaj olr baska dra gozukmeden vebal alirsin Onemli seyler bnlr