Yaprak41 6 aylık hamileyim bebeğim 800 gram.ben 6 ayda 15 kilo aldım.Bebeğim alamamış gibime geldi sizce normalmi😟
Lmnkeskin Yaprak41 25 haftada 750 gr dı kızım ☺ Kilosu haftasına göre gayet normal kafana takılacak birşey yok merak etme 😌
Htczfr tugcemre üzülecek bisey yokki bu kilo çok normal 39 uzundu haftada olup 1 buçuk kilo bebeğiniz yokki sonraki haftalarda kilo alacaktır 😊
Elisam Yaprak41 bebeginizin neden kilolu olmasini istiyorsunuz? Kilolu bebek saglikli bebek demek degil aksine sagliksiz bebek demek
Aysealty Yaprak41 cnm bebegin kilo alsın diye senin cook yiyip kilo almana gerek yok☺Saglıklı beslen hamurişi tüketme meyveni sebzeni etini yogurdugunu eksik etme ekmek pilav makarnaya yüklenmene gerek yok☺Cevizini ye bir avuç sütünü iç ☺Sonra dogumda cok zorlanırsın aynı haftadayız ben 5kilo aldm bebeklerimizde hemen hemen aynı kilo☺Baskasına sorupta kıyaslamada yapma her bebegin yapısı farklı doktorun sıkıntı yok diyosa yoktur☺ cok kilolu dogunca cok saglıklı diye bişeyde yok Allah tüm bebişlere organ gelişimini tamamlayıp dogmayı nasip etsin önemli olan bu☺
Yayla Yaprak41 canım 26 haftadan sonra alır bebek zaten üzülme. Benim 26 haftada 860 gr. 30 haftada gittiğimde 1.bucuk kilo olmuştu 😊
Serdogrul Yaprak41 canım son haftalarda kıloyu cok alıyolarmıs o yuzden sıkma canını. Ben hergun yumurta peynır sut tüketmeye çalışıyorum ve bebişinde gelişimi baya iyi suanda 33 haftalık olduk ıkı hafta sonra görücez kendısini 🙂
Duygukahraman Bencede çok normal ,, haftasına göre geride olsa emin olun doktorunuz söylerdi içiniz rahat olsun .. hiçbir hamilelik ve bebek bir değildir kıyaslamayın lütfen z😌🌸
gizempoyrazim Bende ayni gunde gittim kontrole canim benim bebegimde oyle bu cok normalmis doktorumda oyle soyledi haftasina uyumlu olarak olmasi gereken kiloda oymus.. Kilo aldirmada sut muz ceviz ve kasar peynirini oneriyolar ne kadar ise yarar ne kadar dogrudur bilemiyorum😊