Figociho Basakaya 31!haftalık hamileyim ama şu an çatlagım yok olsada sorun degıl zeytinyagı ıyı gelıyormus bıldıgım kadarı ile
Babyboy_i 30 dan sonra o hoo bi catldm ki(( liearac kullandim en basndan .amma nafile Yanlarda popoda karinda bacakda kolda bile var.ya kizlr hamilelikte en kotu ne varsa hepsini ben yasadim ya((( kullanmadihim iyne kalmadi,cilt lekesi desen var😭sivilce desen aldi basini gidiyor.catlak desen goren sasiriyor.kilo desen o hooo 20 uzerinde.cok cirkin hamileliyim oldu((( kendimi boyle dusuunmuyodum.5 haftam kldi gelip gecseydide((
Basakaya Babyboy_i gecer canım benim üzülme. Hormonlarin etkisindendir. Hic kafana bile takma bebegin sağlıklı olsun o mutlu olunca sende olursun zaten 🙏🏻
Mervemira Ben de yaglandim paklandim sürekli ne güzel oh catlamadim derken 38+6 sabah kalktim nasim tatli tatli kasiniyorum ! Bir baktim o da ne catir catir catlamisim
Nora Daha 15 haftalığım ergenlik doneminden 1/2 vardi, şimdiden çoğalmaya başladı yaa doğuma kadar harita olur galiba 😅 ama takilmiyorum eşimde olsun yavrumuz icin deger diyor bana 😊
Azrasare Basakaya ikinci hamileliğim şuan 34. Hafta girdik sıfır çatlak :) ilkinde çatlamadım bunda da umarım çatlamam hiç . Olursa da çok problem yapmam ama 😊