Mervi30 Merhabalar ben şuan 13. haftamdayım 12. hafta itibariyle mide bulantılarım ve kusmalarım çok arttı, günde üç defa kusmam normal mi? Benimde aynı problemi yaşayanlar var mı ( bu arada ilk üç ay çok az kusma yaşadım sadece mide bulantım vardı)
Esra1999 Mervi30 bende de ilk haftalarda bulantı olmadı ama sonrasında su bile içemiyordum bişey yemiyim koku gelsin kusuyordum çok normal ben 25 . Haftaya kadar ful kustum yemek vs yiyemiyorum çok şükür düzeldim eğer günde üçten fazla kusarsanız doktora gidin ilaç verir doktor
Mervi30 Esra1999 12. haftadan sonra azalıyor dediler artınca korktum, içimi rahatlattınız teşekkür ederim
A_4 Herkesin hamileliği çok farklı benim de 4 hafta da başladı 16 haftaya kadar devam etti günde 6 7 kez kusuyordum prilam verdi doktor geceleri bir tane içtim gene fayda etmedi ikiye yükselttim azalma oldu şuan 20 haftadayim hala sabahları Aç karnına burnuma kötü bi koku gelirse kusuyorum
A_4 Mervi30 evet baya azalma oldu koku duyarlılığı azaldı kusmalarim bitti diyeceğim kadar az haftada bir iki kez aç karnına oluyor şuan en büyük şikayetim iştahım her gün aynı olmuyor bir gün çok iyiyim gayet iyi yiyorum ama bazen hiç bir şey yiyesim gelmiyor
Nessee34 Bende ılk başlarda günde 3-4 defa kusuyordum artık dayanamadım acıle gıtmıstım yatış vermıstı doktor ama benım kılo kaybım da olmaya başlamıştı o yüzden yıne de doktora gıdebılırsınız ılac da verıyor bana fayda etmemıstı ama inşallah size yarar