fdn25 Kızlar 23. Haftadayım 16. Haftadan beri başı hep bir hafta önde diğer ölçümleride önde ama 4-5 gün kadar doktor başı büyük falan demedi ama burda okuduğum şeylerden sonra aklıma takıldı normal doğuma engelmidir bu durum birde aranızda böyle olup doğduktan sonra bebeğin başında anormal bir büyüklük göze çarpan oldu mu?
Ahra fdn25 benimki de kilo boy kafası her açıdan iki hafta önde bende merak ediyorum normal doğum yapamaz mıyım diye
kindacute fdn25 ultrason ölçülerini baz alarak karar verme çünkü büyük kafalı dedikleri çocukların kafası küçük çıkabiliyor kilolu derler minyon doğar Ailenizde bebekler ortalama ne kadar doğuyormuş, siz ve eşiniz kaç kilo doğmuşsunuz oradan hesaplayabilirsiniz
DilekBodurr fdn25 oğlum öyleydi ama normal doğum yaptım hatta bazen 2 hafta önde gittiği oluyordu son haftalar 1 e düştü normal doğum yaptım. Şimdi kızım da 1 hafta önde gidiyor. Engel demedi doktorum.
Anneccikk_03 fdn25 benim oğlumun başı büyüktü ona rağmen normal doğurdum, doğduktan sonra kafa büyüklüğü sınırda down sendromlu olabilir dediler ama çok şükür öyle bişey çıkmadı gayet sağlıklı ve 3 yaşında, sadece büyük oldu mu biraz zorluyor
fdn25 kindacute bizde iri doğmuşuz ama kafası hep 1 hafta önde ben kendim düşündüm yoksa doktor kafası büyük falan demedi aslında haklısınız bunlar milimetrik ölçümler milim kaldığı zaman hafta büyüyor direk
fdn25 1159098263 doktor herhangi bişey demedi belkide daha haftam erken 23 teyiz o yüzden 30 larda bi yorum yapar herhalde
Almira_ fdn25 genetik olarak kafanız büyükse bebisin kafası da buyk olablr tabi ki. 1 hafta önde olmasi da sorun değil bence. Normal doğumda asıl zorlanilan kısım omuzların çıkmasıdır. Omuzlar kafaya göre daha geniş malum. O yüzden sıkıntı yok
fdn25 Almira_ aslında eşiminde benimde kafamız büyük değil ama bir hafta önde işte sağlıklı olsun doğuma bi çare bulunur normal doğum olmayacak kadar bişey varsa doktor söyler ilerleyen haftalarda