Htccndn Kızlar bebişiniz olduktan sonra ne kadar müddet parfüm kullanmadınız ben parfümü çok seven bir insanım şuan kullanamıyorum kendimi bir tuaf hissediyorum 😂
Alisde Htccndn 6ya ben bi 6 7 ay kullanamadim denedim sıktım ama surekli emistigi icin hapsirip durdu daha sonraya erteledim parfum isini 😵💫😵💫
Rbdrmx Htccndn inanirmisin makyaj ürünleri deodorant gibi şeyler kullanmadım 1 yaşına gelene kadar 😊😆 şimdi oğlum 4 yaşında rahatım ❤️
Alyadnz33 Htccndn ben de bıraktım parfümü sadece Watson da bebek kokusu kolanyasi var parfüm onu kullanıyorum Dalin kokusu
1oglanannesi Htccndn 40 kına kadar kullanmadım deodarant kullandım bi tek sonrada parfüm kullandım hiç bişi olmuyo tabi bebekten bebeyede degişen bişi
Htccndn Alisde benimde bebişim daha çok minik benimkide çok hapşuruyor bende o aylara kadar kullanamicam herhalde 😒
Htccndn Rbdrmx bende makyaj ürünleri çok kullanmam normalde kullandığım tek şey rimelle ruj deodarantı kullanıyorum o çok sıkıntı olmaz diye ama parfümsüz nasıl dayanacam bilmiyorum 😂
Htccndn Alyadnz33 dalin uni baby bunları kullanabiliyorsak kullanırım çok seviyorum onların kokusunu 🤗
Htccndn 1oglanannesi bizim kırkımızada az kaldı bende deodarant kullanıyorum ama parfümü daha çok küçük diye kullanmıyordum kırkımız çıkınca bende deneyim baktım sıkıntı oluyor olmazsa kullanmam ozaman parfüm kullanamazsamda dalin kullanırım artık 😂