mcansu Ayy doğuma daha çok olan annişler biz ne zaman elencez 😁😅 Yıl olmuş nerdeyse 2025 😅 artık 9 ay beklemek zorunda olmayalım 😅 20+2 olduk daha çoooook var 🥴
User658383839 mcansu yaa ne güzel karnınız çıkmış 🥹 kaçıncı haftadan beli böyle çıkmaya başladı acaba 18+6 haftalığız da
mcansu User658383839 10-11 haftalıkken belli olmaya başladı Evet ikinci gebeliğim ilkinde de çabuk çıkmıştı iç karnım darmış bunda daha erken çıktı ama biraz daha ufak ilkinde daha sivriydi bu defa daha yayık çıktı
Sabikhadji mcansu maşallah karniniza 35 olucam dü User658383839 bejim 35 hafta şimdi karniç bu kadar 😅
mcansu Tontonunannesi oğlum 42+4te artık mecburi sezeryanla doğmuştu 😅 artık bebelere de güven olmuyor gelmiyorlar 😅
mcansu defnevedoruk 😅😅 bende 3 sene önce doğurdum doğurcam diye beklerken oğlumun 42+4te gelmesi şokunu yaşamıştım 😅😅 şimdi şafak çok karanlık taaa Mart’ta
defnevedoruk mcansu benimde ilk kızım 23.03.2023 doğumlu☺️ herhalde cidden aynı zamanlarımızmıs tabii 2 sene arayla😂 benim ki 38+2de doğmuştu aceleci yavrum
MiracAlpinveUmutunAnnesi mcansu Kız Maşallah 20 haftalık için karnın baya çıkmış benim 25+3 haftalık senin ki kadar yok gibi birsey 🤭 Ama bazen okadar cok şişiyor ki karnım böyle dogurucam sanki o derece
mcansu MiracAlpinveUmutunAnnesi benim iç karın yokluğundan 😅😅 ayy evet bazen ekstra şişiyor nefes alamıyorum
1oglanannesi mcansu Ay naşaAllah ben dourdum oglum 6 aylık oldu bile ama benim karnım hiç bu kadar olmadı 39 haftada dogdu bide 😂küçücüktü hep olsun istemişimdir gebelik karnım hoşuma gidiyo bögle görünce 3 kilo dogdu çokta zayıfta degildi normaldi 😁✨
mcansu 1oglanannesi iç karnınız geniştir muhtemelen Benim oğlum 42de doğdu patlayacak gibiydi karnım 😅🥴 3600 doğdu o da bakalım bunda ne olacak