Ozgenurglnc Sezeryan günü seçeceğim ve 22-25 Kasım arası olacak 22 olursa akrep 22 den sonrası yay oluyor sizce akrep burcu mu iyi erkek bebekte yay burcu mu çok merak ettim 😂
monica50 Ozgenurglnc ben kova burcuyum, en yakın arkadaşım, en iyi anlaştığım kuzenim, eşim hepsi akrep burcu ve çok seviyorum hepsini de. vefakar olurlar iyi arkadaş olurlar duygularına değer verirler eğlenceli olurlar. yay burçlarına pek kanım ısınmıyor iyisi illa ki vardır ama çok bencil geliyorlar bana
Moon_Mom Ozgenurglnc 28 yıllık hayatımda 2 akrep tanıdım, biri kadın biri rerkek. hiç birinden hayır görmedim.ama benim şansımada ola bilir bu🤷😁
PinkBerryy Tabii ki yay diyecektim akrep kadınları fena oluyor 😂 Ama erkek bebekse akrep annesine ailesine daha bağlı olur akrep diyorum 😅
Bhrdnz Ozgenurglnc akrep erkeği tanıdım mi bilmiyorum ama tanıdığım akrep kadınlarından pek olumlu şeyler görmedim yay burçları neşeli sosyal sevecen olur ben de doktora sezaryen olacaksa 23ünde alın diyeceğim de hayırlısı 😁
MehtapAhmet Oğlum yay harika enerjik ve sevgi dolu bir erkek burcu dışa dönükler tamamen 😂 Kızımda nasipse akrep olcak 🩷
Neslylmz Benimki de akrep olacak gibi 🤭😂 akrep burcu cok etrafimda. Hepsi çok insafli merhametli iyi insanlar aile baglari güzel ama arkadaşlarından yada eşlerinden iyi seyler duymuyorum hep bezdirmişler 🤭😂 onu da sevgilisi karısı düşünsün ayoll ne yapayimm dermişim 🤭 şaka bir yana zor bir burç yapma denileni yaparlar sonunu düsünmeden hareket ederler ama dedigim gibi aileye çok düskündürler ve içleri hep temiz 🫠
Yogurtlupilav Ozgenurglnc hahahha sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Kardeşim akrep, eşim yay ikisi de olmasın mümkünse 😜 Akrep daha dikkafalı oluyor, yay da özgürlüğüne düşkün oluyor
Tgb_smh Ozgenurglnc Kesinlikle yay olmalı tanıdığım kuzenlerim arkadaşlarımdan var akrep erkekleri yani bakınca 😀 pekte faydalı değiller.