Elifvolkan2202 Kızlarr mersin’de doktor önerisi olan var mı şuan az da olsa kanamam var düşük tehlikesi var
Neferut Dnzalya himmet bey ilk doktorumdu asla memnun kalmadım kimseyi ciddiye almıyor en azından bana ve 2 arkadaşıma öyle yaptı
Dnzalya Neferut ozaman menderes şahin çok güzel bı doktor oda forum yaşam da himmet beyin karşı odada
Neferut Dnzalya Onu bilmiyorum eminim iyidir ben 9. Haftamda doktor değiştirdim zeki beye geçtim gerçekten çok iyi bir doktor
Duruu3 Elifvolkan2202 kesinlik nettty forum yaşam hastanesi sultan hanım ben hatta ona sultanım diyorum okadar iyi bir doktor güzel bakıyor herşeyi söylüyor
Dyg0633 Duruu3 forum yaşam da ikili tarama ve üçlü tarama fıyatları nedır? Bu hafta bende baslıycam sultan hanima
-Papatya33 Elifvolkan2202 ahmet ışıktan mükemmel bir doktor forum yasam hastanesinde. En basindan beri ona gittim hala da gidiyorm ikinci çocuk düşünüyoruz başka doktora gidemiyorm
busecnyt0108 Elifvolkan2202 vipolün orda Çiğdem Şanlıalp kliniği var ben oraya gidiyorum çokça da memnunum bence şansa bırakma ve Çiğdem hanıma git