Grimsi Kayseri şehir Hastanesi’nde tıbbi genetik bölümüne giden var mı hangi testlere bakmaları gerektiğini bız mi söylüyoruz yoksa hepsine bakıyorlar mi sonuç ne kadar sürede çıkıyor acaba bilgisi olan var mi
Alya05 Grimsi bende batmanda genetik test verdim. Doktora durumu anlattım eşimle benden kan aldı 2 aya sonuç çıkar dedi. Ammaaa kadın doğum doktorum bi kağıda bişiler yazmıştı ben unuttum onu doktora versem eve geldikten sonra aklıma geldi 😁
sude09 Grimsi 21+2 de bebeğimi kaybettim,ölü doğum yaptım.doğum Erciyes tıp da gerçekleştiği için orada genetik test verdik eşimle
Melek38_ Grimsi Ben gitmiştim, Jinekoloğumun istedigi testi kağıda yazmıştım onu söyledim onlarda yaptılar. Sonuç hemen çıkmadı. 3 ay bekledim.
anneadayi50 Ben fakülteye gitmiştim onlara hikayenizi doktorunuzun önerdiğini anlatıyorsunuz onlar istiyorlar hem eşinizden hem sizden
Grimsi Alya05 kaç kaybınız vardı sonuclar çıktı mı peki Bana demedi kadın doğum da sadece tıbbi genetige gidin dedi
Grimsi anneadayi50 ne çıktı acaba sonuçlar pihtiasma mi varmış İnşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız bı evlat nasip eder
anneadayi50 Grimsi hamilelik var şu an pıhtılaşma çıktı kan sulandırıcı başlandı onun dışında bişey çıkmadı
Melek38_ Grimsi aynen hatta bana ilk 6 aydan çıkıyor dediler. Bazı şehirdeki hastanelerde daha erken çıkıyormuş. 1 aydan felan. Benimki tek düşüktü. Ama ondan önce sağlıklı normal bir gebelik geçirmiştim. Enteresan gelince doktor yaptırmamı istedi.
Melek38_ Grimsi Evet orada yaptırdım. Zaten bir orda birde fakültede yapılıyormuş. Galiba özeller yapmıyor. Düşük bir orandada olsa pıhtılaşma çıktı. Bu sefer gebeligim de doktor riske atmamak adına pıhtılaşma ignesi başlattı. Bu şekilde devam ediyoruz.
Grimsi Melek38_ sağlıkla kucağınıza alın inşallah peki bana tavsiye edebileceğiniz bı kadın doğumcu var mı şu çok iyidir dediğiniz il dışından geleceğim gelmişken bı kadın doğumcuya da gitmek istiyorum. Benimde bı kaybim var