Elif_81 evet çok benzer ilerlemiş süreç. Aslında bizim çevremizde de bi çok kişi aynısını yaşamış arkadaşlarımız hep bizi arayıp bizde yaşadık demişlerdi meğer çok başına gelen varmış doktor bize de bu çok yaygın bi durum demişti ama insan çok korkuyor Rabbim kimsenin evladına yaşatmasın. Bizim bebeğimiz direk entube edildi ağızdan bi hortumla besleniyor öteki hortumla da solunumu yapmaya çalışıyordu.
- Gün entube durumdan ayırmaya çalıştılar yapamadı 5. Gün tekrar denediler yine yapamadı 6. Gün kuvoz içinden hava verdiler onunla yapabildi 3. Seviyeden 2. Seviye yoğun bakım bölümüne aldılar bu süreçlerin hepsinde ben hep sut sağıp goturdum hiç mama içmedi hep sütü verdiler 7. Günde antibiyotik tedavisi bitti enfeksiyon yüzünden antibiyotik tedavisi de görüyordu beni çağırdılar emmesi için. Emzirmeyi denedim o arada solunum nasıl ilerliyor diye baktılar bi sıkıntı olmayınca 8. Günde de emzirmeyi gözlemleyip taburcu ettiler.
Sizin durumunuz bizden bi nebze daha umutlu ilerlemiş benim oğlum o aralarda makine durumunu hiç başaramadı. Korkmayın şimdi bol bol orda enerji depoluyor, arada kan tahlilleri filan yapıyor olabilirler bizde öyle olmuştu süreç böyle ilerliyordur şu an. Sizden süt istemediler mi?