yenibirannis Kızlar test yapıcamda eczane artı med testi verdi güvenilir iyi mi sizce doğru sonuç veriyomu ben kaset testle öğrenmiştim ilk oğlumu akşam şimdi bunla yapsam çıkarmı yoksa yarın kaset test alıp ikisini birden mi yapayım
GirlandBoy_Mom yenibirannis artımed kaset testiyle öğrendim kızımı canım ama erken testi için güvenilir değil diyolar prodoctor yap bence erken alcaksan
yenibirannis GirlandBoy_Mom erken prodoctor verdi zaten ama ben kaset test daha güvenilir diye biliyorm
GirlandBoy_Mom yenibirannis kaset test daha güvenilir evet ama bazen kaset testte varsa bile çıkmayabiliyor
yenibirannis GirlandBoy_Mom o zmn yarına kaldı yarın kaset alıp ikisini birden yaparım kan verecektim çok kalabalık kayınpederim geldi sehirdısından ayıp olur diye bekleyemedim 1 gün daha beklicem artık🥲
yenibirannis GirlandBoy_Mom hayr ama belirtiler var oğlumu da 5 gün erken öğrenmştim şuan adetim düzensiz erken geliyo 4 5 gün normalde geçen aya göre şuan 5 gün var
Merve8155 GirlandBoy_Mom bendd gunumu gectim 5 gun oldu artimed kaset test te cok az silik cikti ama digerlerinde bir sey yok hala olmadim ne yapsam bilemiyorum
GirlandBoy_Mom Merve8155 kan vermen daha sağlıklı canım benim 5 gün varken öğrendim ben sonrasında kan verdim zaten
GirlandBoy_Mom Merve8155 tabikide belli olur önce kana sonra idrara yansıyor canım artık testlere de güven olmuyor maalesef hem de parana yazık
ucigdem Merve8155 bozuk sanırım canım yarın başka bır test veya acıle gidip gebelık testi vermek istiyorum dersen 2 saat ıcınde çıkıyor günün gectı mı?
Dmrumrnns Merve8155 artımed bende kaç tane aldıysam bu iz var bendede bep böyle çıkıyor ama yok erken gebelik testi al iyilerinden onlar iyi
Patito__ Merve8155 artimed bu testi hatali sonuc veriyor Kutunun altinda lacivert cizgili olan dogu sonuc verio bu test bnde de bole cikti Ama dha adet olmamissinz biraz dha bekleyip kan verin