Ahra Sizde tesadüf mü yoksa tadını aldığı için mi dikkat ettim her yemeye başlamam da kıpır kıpır ediyor 😅
Elfelf475 Ahra ben onu söyle yorumladım hep siz bir şeyler yerken organların sesinden kalkıyor bence 😁
Yildizs1907 Ahra bende 29 haftalığım sevdiği şeyleri yiyince kuduruyor 😂 ayrıca sizde baskı oluyor mu vajına da bende bugün oldu da endişelendim
12betul Ahra ben de aynı haftadayım canım özellikle yemek yerken yapıyor ama sanırım tadını sevdiği şeyler de daha çok hareketleniyor benim de geçen dikkatimi çekti 😂 evet artık tat almaya da başladılar ondan olabilir
Elfelf475 Ahra mesela şu, kefir, süt bile içsem hemen kalkıyor. Bebeğe onların tadının hemen gitmesi imkansız. Sizin sindirmeden ona ulaşmış olması mümkün değil o yüzden onlar organ sesine falan hemen hareket ediyor kesin
biranneadayi15 Ahra ne zaman lahmacun kokusu burnuma gelse bebeğim içerde tepinmekten nefesimi keserdi 🤣
deryabilir34 Ahra benimkide öyle boğaz derdi bu anne karninda da olsa herkes kendi rızkını düşünüyor bayram ediyor yavrum icerde doğduktan sonrada sadece süt iciyorlar.😂😂😂
biranneadayi15 Ahra 20 aylık yiyor ama genel olarak yemekle pek arası yok iştahsız ama hamileyken yemek yediğimde çok hateketlenirdi 4,300 doğdu çok boğazlı olur dedim ama öyle olmadı