Dmrumrnns İkinci çocuk istiyoruz 2 senedir olmuyo doktora gittim sıvı var dedi araştırıldı korkulacak bişey yok dedi hamile kalabirsin dedi bana bu otu dediler iltihap falan tıkanıklık varsa kadın hastalıklarına iyi geliyor dediler internette araştırdım ordada aynı yazıyor varmı bilgisi olan
Slmcnmyeniben Dmrumrnns ben hayıt otlu macun aldım hem regl düzensizliğine hem hamile kalmaya yardımcıymış hamile kalan çokmuş onunla bende onu kullanıyorum şimdi inşallah faydası olur
Marlaa Dmrumrnns Hayıt otuyla hamile kaldım diyemeyeceğim çünkü tüp bebek oldu ama ben 6 ayda bir adet olan insandım hayıt otu reglimi düzenledi ve tüp bebek sürecinde doktorum kullanmamı tavsiye etmişti o süreçte de kullanmıştım yani şahsen faydasını gördüğümü düşünüyorum
Nur67 Dmrumrnns ben fsh hormonum düşsün diye kullandım faydasını gördüm 2 ay kullandım henüz gebelik yok.
Dmrumrnns Slmcnmyeniben inşallah birsürü şey duydum yaptım en son bunu deniyorum aktar bana hayıt otu tohumu yanında civan perçemi,aslan pençesi verdi daha etkili oluyor diye alanlar varmış aldım bende bakalım sabah akşam içiyorum demledim
bravo61 Merhaba, hayit tohumu yumurta kalitesini arttırıyor ve düzensiz regli içinde muazzam. Ben hamile kaldığım ay kullanmıştım hayit tohumunu ve ovulasyon testiyle takip etmiştim. Faydasını gördüm aynı ay hamile kaldım zaten
Sophisticated Dmrumrnns vitamin eksiklerim için takviyeye alıyordum birde kahvaltıdan sonra 2 tane sepe natural in hayıt takviyesinden içiyordum. Aynen ot bazında sadece hayıt kullandım. Hormonlarım bayağ düzene girmişti.
bravo61 Çay olarak demleyebilirsiniz. regliden sonra ilk 15 gün sabah akşam birer bardak içtim sonraki süreçte günde bir bardak içtim. Reglim yaklaşınca bıraktım
Neva06_06 Dmrumrnns kullandığım ay hamile kaldım ama kapsülünu kullandım ve tek hayit değildi civan percemi testere dişli aslan pençesi bunların hepsinin birlikte olduğu bir kapsül varmış aktarlardan almıştım ben hamile kalmak için değil de rahmin temizlensin adetim sokulsundiye almıştım supriz bir hamilelik oldu şükür digurcam şimdi 3 haftam kaldı darısı size ama tabi jerseyi doktor takibinde olsun cnm