Asyarslan60 Egegayk yumurtan yeterki olgunluğa gelmiş demek canım yarın tekrar yap silikleşirse çatlamış demektir değerlendir mutlaka
Egegayk zlemceylan pik nedir tam olarak bilmiyorum 2 aylık evliyim biraz heyecanlı ve bir o kadar da stresliyim böyle soru sorarak sıkıyorum hakkınızı helal edin lütfen 🙏
zlemceylan Egegayk estağfirullah canım herkes birbirlerinden fikirler alıyor yeni şeyler öğreniyor 🥰 inşallah güzel sonuçları alırsın
zlemceylan Asyarslan60 anladım eğer pcossan kıvırcık nane çayını önerebilirim yorumlarına da bir bak canım bayapı iyi bende pcos yok ama döngüm uzun onun için kullanıyorum yumurtlamayı daha erken görüyorum artık
Egegayk zlemceylan ayay inşalah rabbşm nasşp etsin eşimin dıpum günü 23 kasımda ona hediye olarak bunun babarini vermek istiyorum çok dua esin lütfen
Asyarslan60 zlemceylan seninle konuşmuştuk tavsiyeni dinleyip hemen sipariş verdim kargo da şuan,yorumları çok iyiydi 🫠🌸
Egegayk zlemceylan bugünü değerlendiricem ve taki silikleşene kadar doğru anladım sanırım ayrıca ilgilinşzen dolayı teşekkür ederim 🥰
zlemceylan Egegayk şöyle her gün üst üste değerlendirmene gerek yok eğer yarın da böyle koyu çıkarsa yarın ara verebilirsin eğer çatladıysa değerlendir mutlaka sperm kalitesi açısından dedim ❤️
Egegayk zlemceylan tamamdır teşekkür ederim yarın yüme rahaatzı edebilirşm sizi kusura bakmayın lütfen
zlemceylan Egegayk Rabbim inşallah nasip eder canım ama düşünerek strese girme ve olacak diye de ilişkiye girme burada çoğu kişiden gördüğüm kadarıyla bu şekilde olumsuz etkileyebiliyor benim de bu 4. Ayım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 😔
Meltemzel zlemceylan merhaba testleri yüklediğiniz uygulamayı indirdim fakat nasıl kullanacağımı anlayamadım testlerin fotoğrafını nasıl yükliycez
zlemceylan Meltemzel uygulamaya girdiğinizde ortada mor test yazan yer var kamera işareti ile oraya bastığınızda altta + işareti var diye bastığınızda testinizi okutabilirsiniz 😍
zlemceylan Iremorhan123 svek marka french presde yapıyorum canım sıcak suyu koyuyorum 4-5 dk bekletip sonra içiyorum