zlemceylan Marshmellom gerçekten bizde bak temmuz ayından beri deniyoruz geçen ay rahattım kimyasal oldu bu ay da açıkçası rahattım ama oldu 🥰
Egegayk Sevgiiss Sevgiiss burda sizlerle beraber başladım umarım sizlerle beraber yols devam edeceğim rabbim isteyen herkese nasip eylesin
hayalmasal zlemceylan ovulasyon testinden tam koyu günümü değerlendirdiniz yoksa ertesi günümü ben koyudan sonrakı silik günü değerlendiriyorum tek ilişki olarak
zlemceylan hayalmasal ben 2 gün olarak değerlendirdim ben zaten reglden hemen sonra teste başlamadım misafirlerim vardı yatılı sonra bir yaptım yumurtlamaymış bir de çatlama oldu işte
Rumeysacosarr zlemceylan Canım bugün böyle çıktı sence yumurtalama yaklaşıyor mu 2 gündür böyle ama hergunu değerlendirmek maliyeti düşürür diye tedirgin oldum
Ada25052025 @zlemceylan @Sevgiiss ![](https://) Günaydın bugun 9. Gün test yaptım kızlar silik bile çıkmadı 🥹
zlemceylan Ada25052025 bu sanki normal gebelik testi ve 9. Günde çıkmaması tamamen normal canım yemi döllenme oluşuyor 7-8. Gün döllenme oluyor ben 11. Gün 15. Dk sonra çok silik şekilde gördüm 12. Gün az belli olmaya başlamıştı
Sevgiiss Ada25052025 canım çıkmaması senin değerinle alakalı olabilir mesela benim 9. Gün 31 13. Gün 212 olmuştu . Özlemin yanılmıyorsam 12. Gün 53 çıktı . Değer azdsa bile görünmez bir iki gün bekle moralimi bozma 😍
Ada25052025 zlemceylan Sevgiiss Ay sabah moralim bozulmuştu ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca iyi geldi 🥰🥰
Sevgiiss Günaydın kızlar 😍 nasılsınız ? Testleriniz ne alemde 🌸 Özlem sen ne yaptın çıktı mı sonuç 🌸inşallah hepinizin çocuğu olsunda sabahın 8 inden beri garaj yaptırsın size 😍🤣🤣🤣 @zlemceylan @Egegayk @Cimcime30 @Ada25052025 @Marshmellom