Sevgiiss Ada25052025 bende bilmiyordum ama doktor vajinal yolla bakınca görüyormuş . Benimde bugün şeffaf aynı yumurtanın beyazına benzeyen akıntım oldu sonra iki parmak arası uzar mı dedim uzadı . Kusura bakmayın pek iç açıcı konu değil ama testim pik değil adetin 12. Günündeyim . Siz kaçıncı gündesiniz
Ada25052025 zlemceylan uygulamaya göre bugun görünüyor yumurtlama günü 🙈 dünü değerlendirmedim bugun teste bi bakıcam tekrar 🙈
Oznursis Kızlar acaba ovulasyon testini bi hafta 4 gibi bi hafta sabah 9 gibi yapsam yanlıslık olurmu ? Eşimin vardiyali çalışmasından dolayı yani yumurtlama olursa ögleni degerlendiririz diye
Sevgiiss Oznursis sen aynı saatte yap testi benim eşimde geceli gündüzlü çalışıyor ama ilişkiyi ona göre yaparsın
Sevgiiss zlemceylan Benimde böyle canım dün yumurta akı gibi akıntım oldu bugün pik olur dedim bugünde olmadı . Ama koyulaştı gibi demi @Nur67
Oznursis Sevgiiss ona göre olur da mesela geceye gittigi gün yumurtlamaysa ya o günü kaçırırsam diye korkuyorum
zlemceylan Sevgiiss ayy hadi hayırlara vesile olsun güzel haberleri alalım 🙏🏼🥰 benimki de azıcık koyulaşmış gibi
Sevgiiss Oznursis kaçırmazsın canım benim eşimde öyle ertesi gün birliktelik olur yumurta 24 saat canlı kalıyor zaten
Oznursis Sevgiiss aslında o saatlerde yapmak istiyodum ama haftasonu yarım gün 3 e kadar calısıyorum o yüzden bana uymuyor