Egegayk zlemceylan canım benim yumurtlama çatladı ya silikleşti tekrardan ovülasyon testine devam etmeli miyim ayrıca 12/14 gün sonra gebelik testi yapılıcak ya bugünü sayarak başlım mi
Nur67 Sevgiiss valla adet bekliyorum bugün yarın olmam lazım bugün de olmadım daha. Başlasam mı ovulasyona bidaha adetten sonra bilmiyorum başlarım belki yine sipariş edeyim aksam
Sevgiiss zlemceylan galiba canım hep aynı koyulukta gidiyor bakalım. Bugünde hafif kaşık ağrım var pik olur demiştim olmadı
Marshmellom zlemceylan bunları neyle yapıştırıyorsun canım.bende yaptım şuan misafirim var gidince atarım 🥰
Sevgiiss Nur67 bende yumurta akı gibi akıntım oldu kaşık ağrımda var ama test pik değil anlamadım canım
Egegayk zlemceylan canım ya bişey soru am ayrıca endişemi hoş gör hakkını helal et öncelikle Sırtım çok ağrıyor adet olucak gibiyim hatta hafif bacaklarım da ağrıyor adet olucak gibiyim yumurtlamada çatlama olduğu içinmidir yoksa düşündüğüm şey mi
Sevgiiss Nur67 inşallah . Markaya bakayım dedim bulamadım hangi marka alayacaksın lanaqıick mi ne vardı onu alcam bende Bu ayda olmazsa