Egegayk Sevgiiss umarım olur hayırlısıyla hafiften çok az bir şekilde sırt ağrısı ve kadık ağrısı yaşıyorum sanki sabahta saat 6 buçukta uyandım midem bulanıyor du
zlemceylan Cnsmv çatlamayı değerlendirdiyseniz canım yok 12-14 gün sonra test yapabilirsin bakalım hayırlısı olsun 🥰
zlemceylan Ada25052025 anladım ilk zamanlar genelde aynı gibi de attığın bir de saat farkından dolayı sordum günde bir defa yapman yeterli 🥰
Ada25052025 zlemceylan Sevgiiss Bugun akıntım cok yoğum ve siyah iç çamasırımda seffaf değilde daha beyazımsı ama ovülasyon yine aynı çok silik 🥹
zlemceylan Egegayk canım çatlama olmuş 🥰 dün geceyi değerlendirmiştin zaten bugünü değerlendirmek sana kalmış ama bana sorarsan yeterli olduğunu düşünüyorum inşallah hayırlı sonuçlar gelir 🙏🏼🙏🏼😍😍
Egegayk zlemceylan amin amin inşallah burda mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum rabbşm isteyen herkese nasip etsin inşallah
zlemceylan Egegayk amin canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alırız da birbirimize haber veririz burada 🙏🏼😍🥰
Marshmellom zlemceylan selam canım bişey sorcM benim yumurtlama genelde 14.15 günleride oluyor şuan daha 8. Gün 10. Gündem sonra mı başlasam şimdi mi acaba
zlemceylan Marshmellom canım bence başla istersen bende geçen ay öyle diye yaptım son gün yumurtlamaya yetiştim bazen belli olmayabiliyor
Egegayk zlemceylan canım benim yumurtlama çatladı ya silikleşti tekrardan ovülasyon testine devam etmeli miyim ayrıca 12/14 gün sonra gebelik testi yapılıcak ya bugünü sayarak başlım mi
Nur67 Sevgiiss valla adet bekliyorum bugün yarın olmam lazım bugün de olmadım daha. Başlasam mı ovulasyona bidaha adetten sonra bilmiyorum başlarım belki yine sipariş edeyim aksam
Sevgiiss zlemceylan galiba canım hep aynı koyulukta gidiyor bakalım. Bugünde hafif kaşık ağrım var pik olur demiştim olmadı
Marshmellom zlemceylan bunları neyle yapıştırıyorsun canım.bende yaptım şuan misafirim var gidince atarım 🥰