Dilos6 Kızlar 6 haftalık gebeyim geçen hafta ilk kontrol için özel bir hastaneye gittim. Doktor bana kaç yaşındasın dedi 32 dedim. Geç evlenmişsin vs bilmem ne dedi. Neyse kontrol için bu hafta gittim kese geçen haftaya göre daha büyüktü yine dönüp bana çok geç kalmışsın bu yaşta gebelik riskli 20-25 arası çocuk doğurma yaşıdır vs saçma sapan konuştu. Ben de 20-25 yaş arası üniversite okuyor insanlar dedim. Dünden beri adam psikolojimi alt üst etti. Sanki gebeliğim sağlıklı değilmiş gibi konuştu bıktım artık bu doktorlardan gerçekten
Pera-k Dilos6 gerçekten saçmalamış bencede doktor değiştirin artı şikayet de edin. Ne münasebetle böyle şeyler der
umrumdadegil Dilos6 doktorunu değiştir. Yaşın da geç değil ayrıca 25 de doğum yapıp ikinci üçüncü bebek için 32 35 yaşlarında doğum yapan yok sanki 🤦🏻♀️
Hayat123456 Dilos6 doktorunu değiştir öncelikle canım kimin ne haddine kaç yaşında çocuk sahibi olacağını doktora mi sorucakmissin . Birde merak ettim doktor kadın mıydı erkek mi
Hamileanne Dilos6 32 mi geç 🤦🏼♀️ Risk her yaşta var o na bakarsan ki 32 yaş risk deil 40’tan sonrası risk görülüyor daha genceciksin doktorunu deiştir bide ben 24 yaşında evlendim diye bütün çocuklarımı 24 25’mi doğurucam yani saçmalık
shatice Canım hiç üzme canını, doktorunu da hemen değiştir, kendi ablam 37 yaşından sonra 2 cocuk sahibi oldu, cok şükür sorunsuz kucağına aldı, bu şekilde konuşan bir hekim ilerleyen süreçlerde seni daha da yıpratır
sunsetss doktorunu değiş psikolojini etkileyecek doktorlarda dahil çevreden uzak durmaya calıs ayrıca saçmalamış ne salak insanlar var ya sıkma canını
Dilos6 Pera-k hastanenin yorumlarına yazacağım ayrıca her muayene sonrası hastane arayıp memnun kaldınız mı diye soruyor oraya da söyleyeceğim
Dilos6 umrumdadegil ya gerçekten adam bana resmen işe yaramaz yaşlı ve sanki çocuk sahibi olamazmışım gibi konuştu
fatsfats-92 25 de evlendim 26 da doğum yaptım şu an 32 yaşındayım ikinciye hamileyim. Zaten psikolojimiz alt üst oluyor ne kadar değişik doktorlar varya takma canım sen
Dilos6 fatsfats-92 kesinlikle öyle hassas bir dönem her şey beni etkiliyor adam çıkıp böyle söylüyor ve sanki hamileliğim sağlıksız gibi konuşuyor
ertonunannesi23 Dilos6 bu ülkede üslup sorunu var gerçekten ama siz takılmayın erken yaşta evlenip hayırsız evlilikleri olan da var Allah bu yaşta size nasip etmiş kafaniza takmayın. İlk gebeligimde kanamam olmuştu hastaneye gittiğimde doktor kimyasal gebelik dedi muayene ederken işte daha yaşın çok genç zaten yeni evlenmişsin neden çocuk düşünüyorsun biraz daha ertele ne acelen var dedi yaşım 23 . Yani yaşla alakası yok insanlar illa birşey buluyor
Dilos6 ertonunannesi23 Benim de ilk gebeliğim kimyasal oldu bir tane arkadaş bana bu yaşlarda olur dedi kendisi de benden 1 yaş küçük ve ilk gebeliği bir iki yıl önce olmuştu. Gerçekten insanlar çok tuhaf
ertonunannesi23 Dilos6 ve annem en küçük kardeşimi 10 sene sonra 34 yaşında dünyaya getirdi gayette sağlıklı şuan kardeşim 11 yaşına girecek ben evlendim diğer kardeşim çalışıyor anneme arkadaş o evde ikisi ne güzel işte hiçbir zaman geç kalınmaz Allah nasıl nasip ederse öyle olur💙
Hfszynp Dilos6 coşmasın eskiler iki tane mi doğuruyomus menapoza kadar devam ediyorlarms. Benmde ikinci bebegim bende 31 yaşındaym napalm yanı
Ayse0575 Dilos6 millet 50 yaşında ikizler doğuruyor. Sana mı soracaktım deseydin. Değiştir doktorunu imkanın varsa böyle sürekli olumsuz konuşursa hamileliğin stresli geçer
littlemiddle Dilos6 Dediği yaşlarda hamile olup gitseydiniz de ne acelen vardı, yaşın çok küçük derdi 😁 İnsanlar böyle, bir tuhaf. O doktora bir daha asla gitmeyin.
Dilos6 littlemiddle Geri kafalı bir doktor sanki benim bu dünyadaki tek görevim evlenmek ve çocuk yapmak. Evlenmek için evlenmedim ben ne zaman inandığım biri karşıma çıktı o zaman evlendim