Uykusuzz_koala Şimdi ben bir buçuk yıllıkmevliyim . İlk evlendşğim zamanlarda kasılmalarım yüzünden ilişkiye giremedim. Eşimde zorlamış biraz tırtıl oluşmuş birazda o yüzden girememişim. Her ilişkide acıdan kıvranıyordum doktora gidince makat kısmına doğru yırtılmış. İlaç verdi düzelmezse dikeceğiz orayı dedi. Neyse ilaçla zor bela duzelir gibi oldu. Şimdi 7 aylık gebeyim normal düşünüyorum hani orda da kesi atıyorlar benim bunu doktora söylememe gerek var mı çünkü yırtıldı ve ihtimali yüksek dogumda. Utanıyorum ama ya da hiç demiyim mi
ttazeannee Uykusuzz_koala mutlaka söyle Allahın korusun bişey olursa neden söylemedin diye kızarlar bile
RiRi22 Uykusuzz_koala ben neler soruyorum bir görsen😂 tıpta utanmak diye bişey yok doğumun şeklini tetikleyen herşeyden doktorun haberi olmali
shatice Asla saklama böyle birşeyi, normal doğumlarda makat yırtığı olma riski vardır, senin öncesinde de böyle bir durumun olduysa mutlaka hekimine bahset, onların sonuçta işi bu neden utanasın, canından daha kıymetli değil