Vlog1345 Kızlar 24 haftalık olduk. Bugün hazır Kasım indirimleri varken bebek arabasını aradan çıkaralım pahalı olmadan dedim. Ama herkes daha çok erken diyor yani ben anlamadım ne zaman alınmalı, erken mi sizce
Cosimaniehaus Vlog1345 sonuçta lazım olacak neden erken olsun. Kasım indirimleri varken ben olsam ben de aradan çıkarırdım. Huggy revo almıştım ben çok kullanmadık ama kullanışlı pusetli. Abimlerin bebeği olacak cybex en küçük modelini aldılar 16haftalık henüz. İndirim varken almak lazım.
cakebabe Vlog1345 kesinlikle al ben daha erken almıştım bebeğim şuan 2.5 aylık 7 8 bin zamlandı hiç dinleme al sonra parayı onlar öı verecek 😂
Nisbaral Haftadayım bebek arabası ana kucağı biraz kıyafet ve diğer bebek eşyaları çoğunu hallettim toplu paranız yoksa sonraya bırakmak gereksiz, şimdi indirim varken herşey daha uyguna düşüyor alınmalı bence eksikler, çünkü çok eksik çıkıyor hangisine yetişeceğimizi şaşırıyoruz son dakikalara bırakılmamalı 🌸😇
kbratrkylmz bengu_10 diğerlerine de takılıyor ama onlar parça parça çok ağır hem çok yer kaplıyor hemde çocukla onu aç kapa çıkart tak çok zor
Enmomy Vlog1345 benimde 20 haftalık bu ay alayım diyorum . Ocaktan sonra çok zam geliyor herşeye , Kraft queen beğendik . Yine de bakıyorum çok seçenek var
kbratrkylmz Ftmnnr hem ağır hem yer kaplıyor hem parça parça takıp katlaması zor bebek küçükse elinde bebek arabası puset çanta taşımak zor oluyor tabi benim deneyimim bunlar illa memnun olan vardır ama ben kesinlikle memnun kalmadım keşke birileri bana bunları söyleseydi 😅 özellikle metrobüs köprülerinde onu kaldır indir taşı yapacağım diye fıtık oldum
kbratrkylmz Ftmnnr yaa umarım kalırsınız, şu açılardan da iyi ama benim arkadaşım kabin almıştı tekerleri küçük olduğu için hem sürmesi zordu hemde dar olduğu için denge sağlaması zordu çocuk içindeyken şak diye yana devrildi araba hafif eğimde o yönlerden de travel sistem iyi 😌
Ftmnnr kbratrkylmz umarım memnun kalırız inşallah bı sıkıntı yaşamayız benim çevremde de hep travel sistemden memnunlardi o yüzden tercih etmiştim sonucu deneyip göreceğim belliki