DeryaDnzG Selam, eşimle iki isim arasında kararsız kaldık. Eşimin mesleği gereği sancak ismini istiyor ben ise adımın anlamından dolayı atlas istiyorum. Eşim denizci ikimiz de denizle bağlantılı bir isim istiyoruz. Şimdiden teşekkürler ❤️
Tazeanne123456 DeryaDnzG benim de eşim kaptan asla ve asla denizcilikle ilgili kontrat harici beni konuşturmuyor ne bir isim ne bir konsept görmek istemiyor 😂😂
gezentianne DeryaDnzG Sancak fonetik olarak kötü ama sanki alışılıyor düşündükçe. Atlas ise cok var ıı ıhhh🙈 Denizle ilgili önerim Direkt Deniz😀 Mavi,Mercan da çok güzel
Tazeanne123456 DeryaDnzG demir, bora, deniz, barbaros, mavi, okyanus, kaya, poyraz, rüzgar, kuzey, güney
Merve-dmr DeryaDnzG atlas ismi sanki çok var artık yine tabi siz bilirsiniz 🥰 Bizim erkek olsaydı Gökdeniz koymayı istiyorduk ama kız oldu Doğa koyucaz hayırlısıyla 🥰
Mervevebebegi15 DeryaDnzG Okyanus ya da Derin de Hoş isimler 🌸 Sancak gerçekten kararsız bırakan bir isim kötü değil ama aşina olduğumuz bir isim de değil
DeryaDnzG gezentianne Deniz ismini düşündüm ama ileri de deniz isimli sınıfta kız arkadaşı olur isimden dolayı çok tepki alır diye düşündürdü 🥺
gezentianne DeryaDnzG Çocuklar bir ismin kıza erkeğe ait oldugunu bilmezler bilseler de takmazlar bunları biz büyütüyoruz içimizde🥰 Bu arada Marin ismini ben duymuştjm biri yazınca aklıma geldi o da cok güzel