Smeyrq Kızlar ikinci doğumum olacak ilki sezeryan şuan 37. haftayım 2. sezeryanı kaçıncı haftada planlıyor doktor acaba
rosatue Smeyrq Genelde 38 oldu mu alasıları geliyor riske etmemek için. Ben henüz 12. Haftanın içindeyim konuşmak için erken ama aksilik olmazsa bebeğin gelme zamanına saygı duymak istiyorum.
Sumisali_ Smeyrq 38-39 hafta arası olarak belirleniyor genelde.4 gün önce 38+6 da ikinci sezaryenimi oldum.
Kumsal2606 Smeyrq ben İzmir Çiğli araştırma hastanesine gidiyorum doktorum 38+5 gibi alalım dedi ben 38+1 istedim tamam uyar dedi haftaya pazartesi doğum olacak inşallah 🙏🏻 38 39 arası alıyorlar yani
Smeyrq fpkprensesim 38 artı diyen doktorlar var birde 39 artı diyen var bu hafta görüşeceğim ama merak ediyorum açıkcası
fpkprensesim Smeyrq bende biraz kendisi gelmeyi istesin diye beklemek istiyorum şu gün deyip olmaktansa doktor onu bekliyor mu yoksa şu hafta alınmalı mı diyor haftam çok yeni doktorumla daha doğum konuşmuyorum hiç ama siz açınca post merak ettim bende
Smeyrq Kumsal2606 Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Bende ankarada yaşıyorum takipli olduğum doktor sezeryana alacağım hafta izindeyim dedi başka bir hastaneye yönlendirdi bu hafta görüşeceğim 38. Hafta içerisindeyim bakalım tarih verilecek mi tarih belli olsun istiyorum
Aziiii Kumsal2606 merhaba, bende çiğli araştırma hastanesine gidiyorum, doktorunuz kim acaba, bende 33 haftadayım, acaba ne zamana gün verirler diye merak ediyorum
Smeyrq meltemucr siz hangi ildesiniz ve ve hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah
Aleynaceyhannnn Smeyrq normalde 38de alıyorlar ama ben son haftalarımda ağırlaştığım için erken almanızda sorun olur mu diye sordum olmaz dedi doktorum o yüzden 37+4te doğumum olucak perşembe günü
Smeyrq Aleynaceyhannnn sağlıcakla kucağınıza alın inşallah siz hangi ilde ve hangi hastaneye gidiyosunuz acaba
Kumsal2606 Aziiii doktorum Deniz Uyumaz o kadar memnunum ki anlatamam . Özel hastaneden bi farkı yok ilgisi bilgisi harika tek alıyor içeri ve eş de kabul ediyor ayrıca çok dikkatli bi doktor. Bi sorun görürse hemen ilgili bölüme isim vererek yönlendirir her yerde bir tanıdığı var resmen baya memnunum yani
Smeyrq Ezgi2301 Ankarada yaşıyorum takipli olduğum hastanedeki doktor doğum için plan yaptığı hafta izindeyim dedi şehir hastanesine git oradan gün al dedi çıktı bende bu hafta gideceğim
Ezgi2301 Smeyrq devlet ise 39dan önce çok nadir artık 2 hafta önce yiğenim doğum yaptı 38de istemişti 39dan önce almıyoruz demişler
Aziiii Kumsal2606 evet Deniz bey çok iyi, bende muayene olmuştum bir keresinde, sağlıkla gelsin bebeğiniz