ICY Kızlar selam, sarılık değerimiz 14.8 çıktı. 1 saatte 1 emzirmeye çalışıyorum ama uyanmıyor. Bende sağıp veriyorum. Kaç ml süt yeterli oluyordur. Böyle birşey yaşayan oldu mu, ne kadar anne sütü verdiniz ve sarılık geçti
gulcicek0 ICY mama takviyesi yapmayı deneyin ne kadar çok beslenirse o kadar hızlı atar biberonla vermenize gerek yok kaşıkla verin şırıngayla verin topuklarını bayağı bir sıkıntı uyanması için soyundurun
Esum48 ICY bizim degerimiz de 15 ti dogdugunda. 1.5 gün fototerapi uygulandi 3 saatte bir emzirdim (enfeksiyondan dolayi hastanede kaldik serum takiliydi serumdan da beslendigi icin) bebegim su an 3 aylık tamamne bitmis degil 4 e inmis. Vucudundan da zamanla geciyor. Ictigi miktar da 30 ml civariydi
Elftln Çoğu bebekte oluyor ml olarak hesaplama zaten kuş kadar midesi zaten bir saate bir besliyosun iki saati geçirme bol bol besle beslendikce atacaktır sarılığı
MerveeAa 22değerle hastanede 1gece yattık 13edüştü ertesi gün eve geldik sürekli emzirdim yavaş yavaş düştü yüzündeki sarılık zamanla geçiyor uyumasına aldanmayın sürekli emzirin koltuk altlarını filan ıslatıyordum ben bezle
MerveeAa ICY 1.ay kontrolüne gittiğimizde değer 7çıktı doktor artık yükselmez merak etmeyin dedi gözle görülür derecede fark vardı zaten şuan 2aylığız gözünün içindeki sarılık vs yok oldu çok şükür
-Papatya33 Benm oğlanın 17 çıkmıştı bir gün hastanede yatmisti. Sonra yavaş yavaş düşmüştü ama beni çok yanlış yonlendirdiler ya hala pişmanlığını çekiyorm
-Papatya33 ICY sarılıkta çok sıcak tutulmamaliymis cocuk. Sariligi yukseltirmis. Devamlı çocuğu sardılar üşümesin diye aile üyeleri . Yüzü sarı örtüyle kapatilmamaliymis beyaz ışık alması gerekmiş vs vs
myavocado ICY biz iki saatte bir besledik ancak mama da verdik, sadece anne sütü olunca bir saatte emzirmek gerekir belki de
ICY gulcicek0 sütüm yetiyor bence o yüzden yapmadım çünkü sağıp veriyorum emdikten sonra içmiyor doymuş oluyor
Htccndn Canım benim bebeğimde 4 gün yattı hastanede sarılıktan dolayı çok şükür atlattık 22 günlük olduk bana yoğun bakımındaki hemşireler 2 saatte bir emzir dediler zaten kendileride orda 2 saatte bir veriyorlardı bençm sütüm yetmediği için mama takviyesi yapmıştım halada yapmaya devam ediyorum ben 2 saatte bir emzirmedim yarım saatte bir emzirmeye çalıştım uyanamıyordu ayağına parmağımla vuruyordum yüzüne su fışkırtıyordum soyuyordum yapmadığım birşey kalmıyordu