NurZenkin Güzel annelerim anne adaylarım kaçıncı haftada sezeryan oldunuz ya da tarih verildi.İkinci gebeliğim kimi 37 dedi kimi 38 kimi 39 kafam karıştı.39 a kadar bekletiyorlar mi ki?
1Kelebek1 NurZenkin Daha doğrusu ben öyle istedim doktorunun tarih seçimi 38 haftaya geliyo benim istediğim tarih 37 haftaya geliyo doktorumda sorun olmicağını söyledi
ICY NurZenkin ben 39+1′de oldum. Doktoruma ben söyledim bu tarih uygun olur mu diye nst sonuçlarına göre uygun demişti. Ama su gelmesi yada sancı durumunda acil alacağını da söyledi.
NurZenkin ICY hadi ya iyiymiş haftamızi belirlemek.İlkinde gebelik zehirlenmesi olduğu icin 28. Haftada doğum yaptım o yüzden bilgi sahibi degilim
rosatue NurZenkin Olumsuz bir durum yoksa beklemek isterseniz müsade ederler. Ben 39 altına davosa gelmek istemiyorum 😅
Mariam2 NurZenkin bı sorun yoktu ki oyile aldi bilmiyorum ama ikinci doğum başlamış 30 haftalık meşbur sezeryien oldum
Tazegelin12 NurZenkin 39 öncesi yasak ama özel hastaneler daha erkende alıyolar bebeğin içerdeki 1 günü dışardaki 1 aya eş acele etmeye gerek bi sıkıntısı yoksa
NurZenkin Tazegelin12 salı kontrolum var o zaman sorayim bir ne diyecek.Hic duymadım yasak diye bir şey