Smysr Pembe renkli az bir akıntı geldi sonra durdu doktorum durumu takip artması halinde acile gideceğimi söyledi, bu haftalarda aynı sorunu yaşayan var mi, ilişki sonrası bu lekelenme oldu ama diğer türlü bir riskim kısıtlamam yoktu
Asdfg2113 Smysr Benim ilk baslarda olmustu 3. Ayında galiba doktor duşuk olabılır demişti yat dinlen demişti ilaç vermişti allaha şükür bişey olmadı sonrasında bebek tutundu iyice
Guzelanne56 Smysr ilk bebegımde tam da o haftada leke yaşamıştım pembe kahve arası ilişki sonrasıydı doktor takıp et artmazsa sorun yok bır hafta ılıskıye ara ver demıstı öyle yaptık, tahrıs kaynaklıymış leke 1 haftanın donunda normale donmüştük o haftalarda maalesef kuruluk oluyor gebelıkte bu da tahrıs kaynaklı lekelenme yapıyor.
-incila- Bende 26+6 yım. Minicik bir lekelenmem oldu acildeyim şuan uyuşmazlığımız var. İğneyi bekliyorum
Yazan Hafta içinde üç kere minik kanamalarım oldu. Nts de ufak sancılarım çıktı. İstirahat önerdi progestan başladı. Şu an iyiyiz. 28. Haftada çok yorulduğum bir gün yine kanamam oldu. İstirahat edince düzeliyor. Dinlen bol bol
Yazan Smysr inşallah balım. Allah hepimize sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Smysr Guzelanne56 bu hafta kontrolüm de var takipte olcam doktorum akıntı olunca fotoğrafını çek at dedj bakalım inşallah normal biseydir