Melosum34 Özellikle geceleri başlıyor içimde takla atıyor resmen bide sürekli idrara çıkıyorum yatamıyorum doğunca yandım kızlar şimdiden böyleyse 😂taaaa böbreklerimde hissediyorum ama nasıl bir vurmak sormayın
Asdfg2113 Melosum34 Benimde oyle bide bikaçgundur yeni olmaya basladı. Tam uyuycam hareketleniyo çok hosuma gidiyor bide bende hafif bastırınca geri tepki verıyor 🥹tek sıkıntı sabahları da uyku halim olıyor tam uyuyamadığımdan
Neferut Melosum34 34. Haftadayım ama sanırım yeri daraldı benimkinin iri olunca 😂 ittiriyor o da çok canımı yakıyor. Dün sabah uyandım midem dalgalanıyor resmen ayaklarını mideme yaslamış itiyor 🥲
Melosum34 Asdfg2113 3 yaş oğlum var bide o uyanınca bende uyanıyorum mecburen uykumu alamıyorum bütün gün öcü gibi geziyorum etrafta 🥲
Melosum34 Adensah resmen döndüğünü hissediyorum dışarıdan bakınca çıkacak sanırsın yani baya hareketli 😂
Adensah Melosum34 benım kızım de öyle çok korkuyorum insallah doğunca böyle olmaz birde benim ki uyumuyor hiç sizinki uyuyor mu anne karnında
Melosum34 Neferut baya kuduruk bunlar napacağız biz ya 😂bide birine gösterecekken bak tekme atıyor diyorum duruyor şaka gibi 😂
Neferut Melosum34 çocuk gram hareket etmiyor biri baktığında djdjf kimse olmadığında da ayağını elini her yerini görüyorsun 😂
Meltemm21 Melosum34 38 haftalık hamileyim tekme attıkça bi yandan canım yanıyor bi yandan gıdıklanıyorum
Melosum34 Meltemm21 benim canım yanıyor bide idrar sorunum oluyor eşim tuvaletin önüne yatak serelim sana diyor 😂
Melosum34 Asdfg2113 22 yaşındayım ben oğluma da yardım almadan baktım hatta refakatçim bile yoktu tektim 🥲yine olmayacak kimse refakatçim de olmayacak eşim oğluma bakacak herkes yakın ama bir o kadar da uzak :)
semi29_ Melosum34 sanırım öyle ilk gebeliğim olmasına rağmen 16 17 haftada hissetmeye başlamıştım hareketlerini o zamandan belliydi kurtlu olduğu 😂😂
Asdfg2113 Melosum34 Bende 24 yaşındayim çok zor durum ama allah verır sabrını eşiniz yanınızdaysa zaten baskasına gerek yok
1Kelebek1 Melosum34 Ayy sen bensin geceleri başlıyo uyutmuyor beni eşime diyorum doğsun gidip sol böbreğime baktıracam vura vura böbreğimi çürüttü 😂
1Kelebek1 Melosum34 çok fenalar şuan bile ittiriyo dua ediyorum birazda sağ tarafıma geçsin diye ama yook yerleşmiş sol tarafa ittirip duruyo 😂