Diloo54 Mide yanmasııı gırla gidiyor bu nasıl bir yanmadır allahım üstüne bulantı başladı sanki ilk tremesterdeyim 🥴🥲
Asdfg2113 Diloo54 29 dayım insallah artmaz benimde özellikle gece başlıyor mide yanmam ara ara bulantı geliyor süt içiyorum yatmadan bide kafamı normalden biraz daha yukarda tutuyorum azaltıyo sanki
Seymabalkara Diloo54 taze yoğurt kaşıklayın. Cosss diyor sanki ilk kaşıkta 😂 benim de çok yanıyor iyi geliyor. Gaviscon falan halt etmiş 😅
0701 Diloo54 bebek hareketleri nasıl ben kasıklarımda hissediyorum neden acaba karnım sertleşiyor bazen 🥲
Nesizade05 Baby_00 benimde yarın 31 hafta olcak hareketleri artık tekme atma gibi değil de içerde dönüyormuş gibi sert değil yani sizde de öyle öi
Diloo54 Baby_00 yani evet bence olması gerektiği gibi canımıda yaktığı oluyor ama genllikle hep içerde geziniyor 🙈
Baby_00 Nesizade05 benimde aynen öyle ya tekme değil baskı gibi mi desem çıkacak gibi mi desem zorluyor
1Papatya__ İyi geceler kızlar. Benimde 31+4 baş ağrısı halsizlik yorgunluk çok oluyor. Sizde de var mı birde çarpıntı