gunesveguney minikmucizem20 ben girmek istedim ama yasak diye çıkarttırmışlardı gözlükte almıyorlar hiçbir şey göremiyor insan 🥹
myavocado minikmucizem20 girmek istemiştim ancak izin verilmedi, çıkartıldı doğum öncesi benim malesef. Doktorunuza sorun en iyisi bazen girenleri de duyuyorum değişiyor herhalde bazı Dr izin veriyor
gunesveguney gunesveguney minikmucizem20 bilmiyorum bazıları izin veriyor bazıları vermiyormuş belden uyuşturmalı olmama rağmen lens oje bunlara izin verilmemişti
Arzu_ADM Bende lens kullanıyorum ve ilk defa burda gördüm bazı doktorlar çıkartıyormuş bazıları bırakıyormuş. Genel anestezide çıkartılması lazım bence haklılar bilinç kapalı ama sezeryan ve normal doğumda bilemedim nasıl görücez ki 😂🥲
minikmucizem20 Arzu_ADM evet nasıl bebeği seçebileceğiz sonuçta süt vereceğiz ayağı kalacak yürümek için gözümüz görmez
Nessee34 Eğer genel anestezi olacaksanız çıkartmanız gerekir lens kendı kullanımı açısından ama belden uyuşmalı olacaksa lensle gırmenız sorun olmaz dıye düşünüyorum
deryabilir34 minikmucizem20 bende de miyopluk var bebeğim doğduğunda yanımdaki masaya almışlardı gözlerimi kısarak bebeğimin anca burnunu seçebildim doktorları ikişer tane gördüm bnm için tam bi tımarhanelik ortamdı çünkü kimseyi seçemedim miyopluk aşırı ileri bende adamın biri uzaktan “bebeğin iyi solunum sorunu var sevk edicez sorun yok ” dedi adamı 2 tane gördüm cevap bile veremedim.
minikmucizem20 deryabilir34 benim de gözüm bozuk lensle görebiliyorum sadece sizin çok kötü olmuş normal doğum mu yaptınız peki?
Nessee34 minikmucizem20 benımde öyle gözlük veya lens olmadan secemıyorum aşırı bozukluk var ama belden uyuşma olacaksa takabılırsınız dıye düşünüyorum sonuçta genel degıl
Seyma0323 Ben 2 sene once dogum yaptim hic hatirlamiyorum😂 ben heralde lens ile girdim sezeryana.. cunku herseyi net gorduydum