Balbebek012 Eslem2112 eğitimi yeni mi tamamladınız eğer birkaç ay oldu ise ve şu an hamile iseniz bebek haberi kızınızda gerilemeye sebep olmuş olabilir
sedanur_bpr0 Eslem2112 2 buçuk yaşında oğlum son zamanlar çok sık altına kaçırıyor. Havaların soğumasından kaynaklandığını düşünüyorum ben.
Pinarkorkmazer Eslem2112 hamileyseniz çocuk gerileme yaşayabilir kıskançlıktan kaynaklanır ve normal bir durumdur
Zelihapekr Benim kızım da 3.5 yaşında. 1.5 sene önce tuvalet eğitimini tamamladık. Geçenlerde hem okulda hem evde sürekli çiş kaçırdı. Doğalgaz merkezi sistem olduğu için açamamıştık. Ne kadar panduf çorap giydirsekde günlerce devam etti. Petekler yanmaya başlayınca düzeldi. Muhtemelen üşüyo olabilir.
gezentianne Hazır olmadan tamamlanan tuvalet eğitimi,altında yatan başka kaygılar buna sebep olur. Üşütmeyle vs her gün kaçırma olmaz. Tuvalet eğitimi kilit nokta okula yazdırırken bile psikolog formunda tuvalet eğitimi öyküsü istemişlerdi
Eslem2112 gezentianne bende öğretmenim canım hazır olmasa zaten başlamazdim ama yani daha önce yapmayan kızım bu sefer hep yapıyor
nohutkizinannesi Etrafımda erkenden tuvalete alıştıran tüm arkadaşlarımın yaşadığı durum bu, kızım 3 yaşına 2 ay kala bezi bıraktı. Erken tıvalete aluştordıysan olabilir
AnayimBenAna_ Eslem2112 yaklaşık 2-3 hafta sürdü bizim ama o süreçte hiç tepki vermemen gerekiyor canım