Seheryakupbebek Meraba kızlar oğlumu kucagıma aldım sonunda bir çok kez post açmışımdır bebeğimin kilosu çok az die ordan tanıyanlar tanır. 29 aralıkta doktora gittim artık notmal mi sezeryan mı nasıl doğum yaparım doktorla konuşmak için hemde yeni yıl olmasını çok istiyordum bebeğimin nese doktora gittim hüzelce muayene oldum muayene sorasında hiç bi şey demedi doktor giyindim bana çok ciddi bi tavırla bebeği almamız gerekiyor dedi bebekle arandaki kan akımı bozulmuş dedi kilo alımı yok dedi suyunda sınırda dedinasıl doğum istyorsun dedi başından beri normaldi yılbasından sonra seni arar gün veririm suni sancı ile deneriz olmadı sezeryan olur dedi normal doğum için en ufak sancı açılma yoktu üzülsem mi sevinsem mi bilemedim duruma ama içime kuşku düştü 31 aralıkta tekrar başka bi doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi hatta bebek çok küçük oldugu için suni sancıyı kaldıramaz doğum sırasında ölür dedi doktor normal dogum isteyen bn nefret ettim kimsede bana yaptıramaz dedim ağlaya ağlaya helak oldum Çarşamba günü doktorum çagırdı yarın sezeryan yapalım dedi ayrıca doktorum bni sabahın köründe arayıp yul bası ay sonu elimizde subi sabcı ilacı yok dedi bide bana diger doktora gitmeden önce doğums gidene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım bebeğine bişi olmasın die allaha şükür elime aldım oğlumu 38+5 2630 kilosu 3 ocak 11.52 saat doğum maceralı oldu ama allahıma şükür oğlumu aldım elime şimdi 20 günlük olduk 3350 kiloyuz rabbim herkese nasip etsin böylesi bi duyguyu 🥰💙🧿
asilsmom Seheryakupbebek maşallah canim🙏🏽🧿çok korkutmuşlar ya seni🙄Allah sana bagıslasın melegini❤️🙏🏽