cnsu77 elifdemir09 aslında bende venüs ve n go arasında kaldım ama venüsün ağırlık açıklamasında 11,2 kg yazıyordu n go da 9,5 kg yazıyordu o yüzden n go olsun dedim hafiflik açısından scala ve toronto nasıl sence
elifdemir09 cnsu77 ben bu kg karı tma neye göre yazıyolar anlamıyorum açıkçası yani bence Venüs daha hafif kalıyo ama ikisinide bi mağazada görüp karşılaştırmak lazım Scla ve Toronto da güzel sadece ben tam emin olamadım :)
Hatci elifdemir09 ben de farkettim bunu az para da vermedik değiştirme imkanım var ne alıyım sizce değiştirirsem
elifdemir09 Hatci 20 bin bandında çok fazla seçenek var 😅 şöyle ilerleyelim mi Prego Kraft Maxi cosi Bagi Joie Bu markalarda beğenebileceğiniz modelleri inceleyin sizin seçtikleriniz arasında ben yorum yaparım şuan çıkamam içinden çok fazla seçenek var😂
162999 elifdemir09 merhabalar, ne güzel bilgiler paylaşmışsınız hepsini okudum. Bende bir şey danışmak isterim. Prego mios düşünmüştüm ama venüste çok iyi demişsiniz aralarında 7-8 bin fark var. Sizce o farka gerek var mı venüs alınabilir mi?
elifdemir09 162999 teşekkür ederim Mios daha yeni bi model bi tık daha büyük ama çok ağır değil iskelet sistemi de sanki venüse göre daha sağlam gibi ama Venüs miostan dhaa hafif bi model
Hatci elifdemir09 kraft kenya nasil olur peki sizce napoli ye gore? Kusura bakmayın sizi de rahatsız ediyorum ama tavsiyede ihtiyacim var kararsız kaldım
elifdemir09 162999 benim tercihim Kraft Tokyo olurdu hem daha hafif hemde daha ergonomik hissettiriyor bana
elifdemir09 Hatci estağfurullah elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ben Kraft Kenya çok güzel bi araba tercihim Kenya olurdu
elifdemir09 Huzurluve böyle çok yönlendirmiş gibi olmak istemem direkt mağazadaymışsınızz😅ama sırt mesafelerine bakın sanki Kenya daha uzun gibi bagineo 2 biraz daha kısa kalabilir Ben şuan orda alıyo olsam Kenya alırdım ama muhtemelen
Huzurluve elifdemir09 Kenya çok daha içime sindi minder kısmı ve sağlamlık açısından fiyatları da çok uygun Teşekkür ederimmmm
Huzurluve elifdemir09 teşekkür ederim elif bilgilerine çok güveniyorum ilk aklıma sana sormak geldi ve inşallah güzel günlerde kullanırız. Kraft kenya aldık ve içim çok rahat indirimli vakte geldik normalde hayatta indirimsiz bütçelere cikamazdik
elifdemir09 Huzurluve bu cümleleri duymak çok güzel ☺️ kesinlikle öyle bu indirimler gerçekten bi nimet
Yel-z elifdemir09 quard markasını duydunuz mu acaba? Aura trio modeline bayıldım ama bilinmedik bi marka olduğu için kararsızım