Tomucuk12 Kızlar 35 haftaya gırdım, epudral olucam ama psıkolojımde hazır deıl benı tamemen uyutun dıyorum yok dıo doktorum , bebegı alalım sonra uyutalım dıo ama bundan da emın deılım benı sakınlestrmek ıcın mı dıyor? Sımdıden cok korkmaya basladım..
myavocado Tomucuk12 bebek doğduktan sonra dikiş esnasında beni uyutmuslardi ben de korktuğum için öncesinde bu şekilde planlamıştık,siz de böyle isteseniz. Çünkü genel anestezi bebeğe de geçebilir diye zorunlu değilse tercih edilmiyor ama bebek alındıktan sonra uyuturlar
-Papatya33 Bende genel anestezi istemiştim. Senin keyfin için bebeği riske atamayız demisti. Epidural oldum. Ama tam baslanacakken çok strese girdim ağlamaya başladım sakinleştirici yaptılar öyle rahattım tabi
Tomucuk12 -Papatya33 aslında hıc bızım keyfımız ıcın deıl. Panık atak gecırıyorum tans problemım var ınsallah sakınlwstırıcı vs bır sekılde halledebılırım
Tomucuk12 myavocado evet cok ıyı olur cok korkuyorum cunku hatta bebek alınana kdr bıle nasıl olacak hıc bılmıyorum