Beyzaa6671 Çatı muayenesine bi tanıdığım çok zor dedi beninde 2 hafta sonra olucam ve çok korkuyorum söylendiği kadar acı verici bişey mi
Almira_ Beyzaa6671 korkar ve kendinizi sikarsaniz acı verir. Gevşek bırakın kendisi.. teslimiyet rahatlığı getirir. Çok acı verici vs diyenlere de aldirmayn. Herkesin esnekliği vs bir değil. Onlar çok siktiysalar kendilerini çok acı vermiş olablr
Xxxxci Beyzaa6671 ay hayır asla korkma düşünme vücudunu kasma, bende burda okuduklarımdan dolayı korka korka gittim 3 saniye sürmedi bile tek diyeceğim kendini rahat bırak kasma
aslcnr Beyzaa6671 bebiş her yazılanı okuma kimseden de fikir alma. Ben öyle yapıp gittim işlem 3 sn sürdü ve hiç acımadı kasma kendini❤️
RiRi22 Beyzaa6671 ben geçenlerde oldum.. hafif adet ağrısı gibi bir agriydi. Muayeneden çıkıp eve giderken benm stresten karnm baya ağrıdı heyecan yapmıştım. Bi kaç gün snra yeniden kontrolde yaptı bu sefer hafifçe ağrı hissettm hemen geçti. Çatı muayenesinden sonra kahverengi leke bir süre geliyor bilgn olsun
cerennncee Çatı muayenesi olduğunuza göre zaten normal doğum düşünüyosunuz anladığım kadarıyla. Normal doğum sürecinde aynı işlemi 100 kere yapıyolar zaten açıklığınıza bakmak için.. korkmayın o sebeple