Eceninanne Sanlıurfada artan sıkayetler nedeniyle ozel meydan hastanesinde denetim yapılmış. Hastanenin yenı dogan yoğun bakımı muhurlenmıs. Bebekler baska hastanelere transfer ediliyor.
Srp- Bende urfadayım 6 aylık bir gebeyim doğumumu özel hastahanede düşünüyorum ama çok korkuyorum yavrucaklardan ne istediler kansızlar 😥
Eceninanne Srp- bende oyle maalesf. Erken dogum yaptım ıkı kez. Sımdıde oyle bır ihtimalim var nasıl girecek bebegım kuveze . Nasıl guvenıcem napıcam bılmıyrm gerçekten. Şok oldum bu haberlere
Srp- Eceninanne Rabbim inşalllah iyilerle karşılaştırır seninde bebeğini zamanında kucağına almanı nasip eder inşallah erken doğum olmaz hiçbirimizinki küveze girmez bizlerle beraber o hastaneden çıkıp evlerine gelmelerini görmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻
Yimma Urfada devlet hastanesine gitmek mümkün değil özellere gidiyoruz onda da böyle canice işler dönüyor ne yapacağımızı şaşırdık
Eceninanne Yimma aynen ya ınsan gıbı davranmıyorlar hamilelere devlet hastanesinde. Özele mecburuz . Ordada bır suru sey dönüyor guven kalmadı.