busraanneoluyor 68pembemavi01 anladım sizi de çok sorularla bogdum hakkınızı helal edin … Ameliyathane de yarım epidural alicam inşallah nasıldı peki memnun kaldınız mı sizde mi.yarim.di zaman nadil geçti ilgi nasıldı hemşireler vs yanınızda oldular mi ☺️
68pembemavi01 busraanneoluyor Belden uyuşma oldum spinal anastezi oluyor heralde ilgili alâka güzeldi ameliyat memnundum sevk olduğum için doktorum Oğuz Yüceldi helal olsun ne demek 🥰
busraanneoluyor 68pembemavi01 teşekkür ederim 🥰💓 bnde mwrttta inşaallah doğum yapıcam dualarınızı eksik etmeyin
68pembemavi01 busraanneoluyor Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🌸💐🤲
Kubraylvc Algomed de ve altınkozada doğum 20 bin canım yani 35 daha lüks hastaneler sanırım şehir hastanesi refakatcı konusunda hiç yanaşamadım ben eşim yanımda kalsın istediğim için
Kubraylvc busraanneoluyor ilk kızımı Algomedde doğum yaptım ikinci kızımı altınkozada suan 3.bebeğime hamileyim Algomed özgür beye gidiyorum gayet memnunum ilk doğumumda da memnundum bebeğim prematüre doğdu 33 haftada hem doktorlar hem yenidoğan yoğun bakım hemşireleri çok ilgiliydi odamız her daim tertemızdı ben çok memnun kaldım