Gzd5 Kızlar simdi gramlar paketli satiliyor ya eski gramlar çeyreğe mi benziyordu ? Üzerinde grama dair birsey yaziyor muydu yoksa öyle birsey yok mu gelen altınları anlamadım ceyrek mi eski gramlardan mi nasil anlicam 😃
ttazeannee Gzd5 benim düğünde de bazıları bir gram takmış aynı çeyrek görünümlü ama üstünde bir gram yazıyor gram olanlarda yazar mutlaka yazmıyorsa çeyrektir. Bide gram çeureğe göre daha ince hafif
Miniklerinannesiyim Gzd5 yuvarlak olanlar 22 ayar kare olanlar 24 ayar şimdi ikiside paketlerde satılıyor üstünde yazar 1.gr diye
Tazeanne123456 Gzd5 24 ayar olursa paketli oluyor. Ama siz kuyumcuya gidip gram altın istiyorum derseniz 22 ayar kulplu verirler. Hediyelikler kulplu 22 ayar oluyor. Yatırımlıklar paketli 24 ayar.
Hamide_00 Gzd5 çeyrek görünümlü gramlar ztn canım çok çok ufak oluyorlar 5 kuruş gibi bişey ve daha inceler
guneseva yuvarlak gram altinlarda uzerinde yazar 1 gr 0.50 gr vs diye. hicbir sey yazmiyorsa ceyrektir
Gzd5 Tazeanne123456 ben de paketsiz kulplu var çeyrek mi grammi anlayamam o zaman sormadan öyle mi? Paketsiz çeyrek gorunumlu gram var yani?
gezentianne Tazeanne123456 ayy ben bunu bilmiyoedm çocuk görmeye gittim ayıp olur diye 24 ayar aldm paketli🙈😂
Gzd5 Hamide_00 ben de paketsiz kulplu var çeyrek mi grammi anlayamam o zaman sormadan öyle mi? Paketsiz çeyrek gorunumlu gram var mi
Hamide_00 Gzd5 paketli olanlar genelde dikdörtgen gibi bişey oluyor ince uzun şeklinde bence bi kuyumcuya danışın
Gzd5 Tazeanne123456 nasil aticam bilemedim  Görsel ekle deyince https yapıyor sadece galeriden secemedim
Gzd5 Tazeanne123456 bende birsey yazmıyor Osmanlı figürü gibi birsey var 2024 yaziyor arkada Atatürk var 😄
Meltemm21 Gzd5 şuanda da var kulplu gram diye geçiyor sanırım ama onları bozdurunca diğer gramlara göre daha fazla zarar oluyor
RiRi22 Gzd5 yuvarlak gramda var. Bir yüzünde bayrak resmi oluyor ordan ayırt edebilirsin. Paketliler zaten normal gram. Bı de gramın gramı da varmis o nasıl oluyor bilmiyorum ama😁