Merveee006 Mlklerim2 Kesinlikle önceden başlayın ben kendimi bildiğim için erkenden başladım 25 de herşeyim tamamdı iyiki de hazırlamışım 28 den sonra bel agrıları başlamıştı 30 haftada acil sezeryana alınarak doğum yaptım bebeklerim küvezde ama buna şükür diyelim
senos- Haftadan sesleniyorum detaylı ultrasondan sonra büyük alışveriş işlerinizi toparlayın hareket kısıtlaması ve nefes darlığı başlıyor 🥲
hepoyleolurzaten__ senos- katılıyorum benimde 27 de ağırlık çökmüştü zaten yolda yürümek bile azap gibi geliyor ki ikiz hamişlerin 30cu haftasında bence hastane çantası falan hazır olması gerekiyor
Gmzcngz senos- merhaba benim cinsiyetler belli değil sanırım detaylıda belli olur 17.haftadayım ama ben 25. Haftadan sonra düzünmeye başlayacaktım çok mu geç ya 🤦♀️ açıkçası bir korktum sanırım
senos- Mlklerim2 23. Haftadan sonra almaya başladım yıkayıp ütüledim enerjim yerindeyken 27. Haftada 3 . Trimestera girince ağırlaşmaya başlıyorsunuz hafiften
Htcikizler Ben 19. Haftaya gireceğim çok güzel indirim vardı diye her şeylerini aldık bugün bebek arabasına kadar.🥲 çok mu erken başladık acaba
Bernass Htcikizler araba olarak ne tercih ettiniz acaba bende ikizlere hamileyim ve ikinci hamileligim ilk hamilelgimde tekli arabimjz vardı kalitelide almıştım ki diğer cocuklarda kalsın diye ama kısmet şimdi bakınıyorumda pratik bisey daha bulamadim
Ezgigedikk Haftadan bildiriyorummm bu haftalar gelmeden herşeyinizi hazırlayın 2 gün önce başladım bugün bitti bende bittim belim maffoldu
Htcikizler Bernass Bernass e bebekten joie ikiz bebek arabasi aldık bir kaç arkadaşım kullanıp çok memnun kalmış 11 kasıma kadar indirimde 7999 lira bi bakın isterseniz
senos- Gmzcngz merhabalar korkulcak birşey yok benimde cinsiyetleri öğrenmem 21. Haftayı bulmuştu 27 ye kadar halledersiniz rahatlıkla 🐣
Gmzcngz senos- sizinde mi göstermedi demekki ikizlerde normal 🥲 anca detaylıda görücez inşallah bu gidişle 🥹🥹
bengonca İkiz 1 yaş kızlarım ile buradan bildiriyorum. Hamileliğin keyfini çıkartın. Doğum yapıncada ilk altı ayı dolu dolu yaşayın 😂😂