Miracinannesii 29 ekimde etlikte doğum yaptım bebeğim doğum sırasında oksijensiz kaldığı için şuan yoğunbakımda durumuna çok kötü diyorlar doğum çok zor oldu hem psikolojik hem fiziksel olarak çok zorladılar asla tavsiye etmiyorum
Elifcr1 Bende oraya gidiyorum 🥹♥️düzenli bi doktor tutturamadık. Ama yapan arkadaşlarım var gayette memnunlar. Bence o kişinin durumuna göre değişiyor.
Seher0666 Elifcr1 düzenli doktor imkansız ertesi gün git başka doktor haftalık bile değişmiyor günlük değişiyor
Aleyyyy3030 Seher0666 2 tane çocuğum var 3.ye hamileyim ikisinin de kontrollerde ve doğumlarda hep ordaydim 3. De orda yapcam gayet memnun kalmıştım yani bi sıkıntı yaşamamıştım bi kaç hemşire dışında tavsiye ederim ben
Seher0666 Aleyyyy3030 ne güzel memnun olanlar çok az hayırlısı hakkımızda sağlıkla al inşallah kucağına 🌸
tugba_ks Seher0666 bende etlik sehir h. takipliyim 34+3 haftalik hamileyim 3.sezeryanim olacak acikcasi bende merak ediyorum 2sini zubeyde de dogurdum bu burada olcak bakalim insallah iyilerle karsilasiriz