Minik1tirtil Hanımlar dünden beri çatı ağrım var nasıl anlatayım bilmiyorum bacak arasından bir ağrı kemik ağrısı gibi
BerivanLina Minik1tirtil malesef cnm hepimiz ayni sorunlarla karsi karsiyayiz. Bende 34. Haftmdym hala agriyor. Dxoktora sordum doguma yaklasiyorsun normaldir dedi. Ah ah biz kadinlar
Sezer2108 Minik1tirtil benimde çatı ağrım oluyor. Özellikle gece yattığımda sağa sola dönerken çatım ortadan ikiye ayrılacak gibi 😂
Serrabade Bugün bununla ilgili çok post gördüm aynı haftalarda aynı ağrılar. Çatı kemiklerim kırışmış gibi ağrıyo doktor herşey normal bir sorun yok dedi 32+3 oldum ve cidden oturup kalkamıyorum
Asya-asel Benimde bebek hareket edince öyle ağrıyor ya baskı yapıyor çok sertleşti hareketleri 32+2 benimki
Asya-asel BerivanLina aynen valla bence hepsi farklı ya aynı olsa hatirlardik 😁 her şeyi farklı geliyor valla arada 2.5 yıl var ama hafızam resetlenmis gibi
BerivanLina Asya-asel farkli tabi iki gebeligimde de cok sorun yasamadim bunda gecen aya kdrda afedersiniz kusuyordum kilo bile almadim surekli hafif kanamalarim agrim sizim oldu. Benmde arada 4 yil olck nerdeyse
Doli Ben de 33. Haftadayım ve bel ağrısından doğrulamıyorum ayrıca alt bölgeye kramplar giriyor erken doğum riskim yok ama yine de korkuyorum ne yapıyorsunuz ağrılar hakkında kızlar
BerivanLina Doli benmde riskim yok bende korkuyorum. Agrilar gecmiyor ama bi dusa giriyorum yarim saat boyunca sicak su dokuyorum ustume oyle bi rahatliyorum ki anlatamam 😂
Doli BerivanLina yarım saat sıcak su altında kalıyorsan doğumu tetikleyebilir diye biliyorum dikkat etttt 😅😅😅