blackeagle Kızlar merhaba 25 haftalık hamileyim akşamüzeri kaşıntım başlıyor birkaç gündür ama bu akşam rahatsız ediyor kollarda bacaklarda sırtımda özellikle döküntü falan yok kuru kaşıntı neden olur bu kafayı yicem akşam akşam bir yandan da midemde yanıyor nasıl başa çıkarım bunlarla yaşayan var mı?
MiracAlpinveUmutunAnnesi blackeagle Gebelik kaşıntısı varmış bende çok şaşırmıştım. Bende 25 haftalık hamileyim bende de bazen oluyor kaşıntı göğüs arasında kollarda bacaklarda falan.
Melek38_ blackeagle karaciğer degerlerinize baktırdınız mı hiç yakında😓 kötü bir şey söylemek istemem ama gebelik zehirlenmesi olabilir.
b-bg blackeagle benimde olmuştu o haftalarfa hala ara ara oluyor doktora sormuştum kan akışı hızlı olduğu için çok normal demişti
Gamze3406 İlk doğumunda aylarca kaşınmıştım, doğumdan 2 hafta kadar sonra sona ermişti. Tüm değerler normaldi, hatta özel laboratuvarda bile devletin yapmadıği tahlilleri yaptırdım hiç bişey çıkmamişti.
blackeagle Melek38_ her ay düzenli kan tahlili alıyor doktorum rutin onlarda olsa çıkmaz miydi acaba?
blackeagle yildiznran her ay düzenli kan tahlili alıyor doktorum rutin onlarda olsa çıkmaz miydi acaba
Hilaldmrl Gebelik kolestazı diyolar canım doktoruna git hemen ilacı var 🌸 ama için rahat olsun uyuz değilsindir
blackeagle Hilaldmrl evet onuda duymuştum ilk gebeliğimde hiç yaşamadım bunu şimdi yaşıyorum 😔 sağol canım bi bakicam
Melek38_ blackeagle rutinlerde var mı bilmiyorum açıkçası. Benim zaten karaciğerle ilgili sıkıntılarım oldugu için detaylı baktırıyorum. Ama hamilelikte bu şekilde kaşıntılar hafife alınmaması gerekiyor. Belkide dedikleri gibi kuruluktanda olabilir ama hiç bir zaman yabana atmamak lazım. Vücudunuzu tam olarak nemlendirin nemlendiricilerle buna rağmen oluyorsa bir doktora gidin bence.
Mesalerem Bende de var özellikle duş aldıktan sonra artıyor. Cildim kuruyor ondandır diye nemlendiriyorum ama gebelikte yaşanmasına çok şaşırdım
Songulkaya blackeagle maalesef bende de oluyor cilt kuruluğundan diye düşünüyorum vücudumun her yerinde yok sadece kol ve üst bacaklarımda var. Kontrole gittiğimde yine de soracağım doktora